Lifestyle

Ti je život

Aside Banners

Nismo niti znali da želimo ovu prijenosnu bačvicu za pivo!

Piše , Objavljeno

Razni izleti, putovanja i odlasci do obližnje trgovine znaju biti itekako naporni i dosadni ako nemaš nečega za popraviti se, a pivica u bačvici bi mogla poslužiti.

manAko ste se pitali zašto u šumi, na planinama ili na rijekama nema više ljudi, a svi se nekako boje napustiti sigurnost i udobnost grada, odgovor je prilično jednostavan: “tamo” vani nema alkohola. Istina, možeš ti ponijeti bocu nekakve žestice, dedinu rakiju u onoj plastičnjači od mineralne ili koju granatu pive, ali nije to to. Nekako nema tu profinjenost kakvu priroda zahtjeva i očekuje od nas.

man 2

Zato je tu ManCan, prijenosna bačvica za pivo koju nabaciš na leđa i put putuješ! Krasnog je dizajna s metalik odbljeskom, a njezini tvorci obećavaju kako će vašu pivu držati pod pritiskom, svježu i karboniziranu baš onako kako treba biti. Na žalost, neće ju moći hladiti jer takva tehnologija još ne postoji, ali ako baš ne kampiraš u vulkanu, ne bi trebalo biti previše brige.

man 3

ManCan dolazi u dvije varijante, onoj od 3,8 litara i onoj od 1,9 litara, što znači da će vam po osobi trebati jedno 12 ovih bačvica kako bi preživjeli jedno popodne na nekom izletu, ali hej… barem ćete izgledati cool! Inače, početna cijena je solidnih 195 dolara (oko 1 200 kuna), što bi svakako moglo obeshrabriti one koji jednostavno kupe dvolitrenku u lokalnom supermarketu i idu gdje treba, ali ManCan ionako nije namijenjen njima. Kome jest, ne znamo… ono, voljeli bismo ga imati, ali sada baš dati toliku lovu…

TAGOVIalkohol bačva bačvica izlet mancan pivo planinarenje prijenosna bačva šuma

Komentiraj