Lifestyle

Kakva ljepotica

Aside Banners

Nissanov novi futuristički koncept iz automobilističke igrice Gran Turismo postao stvarnost

Piše , Objavljeno

Najveći problem s video-utrkama jest što mnoga od tih vozila nikada nećemo imati prilike vidjeti u pravom životu. Izgleda da Nissan Concept 2020 Vision GT nije jedno od njih!

nissan

Gran Turismo je već dugi niz godina jedna od najboljih automobilističkih utrka za konzole i računala, a ljubitelji nabrijanih mašina svakim novim nastavkom mogu virtualno provozati hrpu skupocjenih i rijetkih automobila, pa čak i nekoliko nepostojećih koncepata. Tako će barem biti s igračima posljednjeg, Gran Turismo 6 nastavka, koji će do kraja srpnja moći skinuti nekoliko novih koncepata poznatih proizvođača, među kojima su i Mercedes, BMW i Volkswagen. Sve je to omogućio natječaj Vision Gran Turismo Festival, a ekipa iz Nissana ga je shvatila možda malo preozbiljno.

Nissan Concept 2020 Vision GT – predstavljanje koncepta:

Naime, osim što su svoj Concept 2020 Vision GT spremili za igricu, oni su ga odlučili napraviti i u stvarnosti! Voditelj projekta je bio Taisuke Nakamura iz Nissan Design Europe podružnice, čiji su stručnjaci zajedno s inženjerima iz Japana složili totalno nabrijan i futuristički dizajniran super-automobil. Njegova je glavna svrha da mami poglede i izaziva nekontrolirano curenje slina ljubitelja ovakvih vozila, a kao i u slučaju top-modela, uopće nam nije bitno što je pod haubom… glavno da je ljepotica!

nissan 3nissan 2 nissan 4 nissan 5

TAGOVIauto auto utrke automobil gran turino koncept nissan super-auto

Komentiraj