Lifestyle

Kao kefica

Aside Banners

Nitko ne može ostati ravnodušan na ovog 2-mjesečnog klinca s lavovskom grivom

Većina beba je nakon poroda gotovo potpuno ćelava i smežurana, ali mali Junior ima sasvim drugačiju priču!

Piše , Objavljeno

Mnogi provedu cijele svoje živote tražeći slavu, a neki se jednostavno rode s onim nečim zbog čega svijet poludi za njima. Jedna od takvih osoba je i Junior Noon, bebač koji je niti kriv niti dužan postao svjetska senzacija sa samo 2 mjeseca! Na žalost, nije fascinantno to što već u toj dobi zna složiti kompleksnu rečenicu ili svirati električnu gitaru, već fizička osobina koja se kod većine ljudi, a pogotovo malene djece, ne javlja gotovo nikada: bujne kosice koja raste pravocrtno i prema gore zbog čega klinac izgleda kao da je maleni lavić. Ili bolje rečeno medvjedić, kako ga je njegova majka Chelsea prozvala.

beba 2 beba 3 beba 4

Chelsea, kojoj je Junior treće dijete, kaže kako je odmah nakon poroda svima bilo neobično koliko mališan ima kose, ali doktori su ju uvjerili kako će sve to vrlo brzo otpasti. Ipak, takvo nešto se nije dogodilo već štoviše, njegova je kosica nastavila rasti i postajati gušća, a posebno je zanimljivo što uopće ne pada već konstantno ide prema gore. Medicinsko osoblje je, dakako, ostalo u šoku, a Junior je vrlo brzo postao lokalna atrakcija te se uspio probiti do pravog viralnog hita.

Junior Noon – frizura:

Inače, njegova majka tvrdi kako je Junior pravi mali nevaljalac te da po svojem karakteru više liči na nekakvog zločestog Gremlina nego umiljato mladunče medvjeda, a već po ovim fotkama i videu je sasvim jasno kako mališan jednostavno rastura poziranje. Chelsea naravno ne planira ošišati malenog Juniora već želi vidjeti dokle njegova kosica može rasti, a naravno kako će pokušati maksimalno profitirati od neobične fizičke osobine svog 2-mjesečnog sinčića. Koliko god to možda zvučalo ružno, mogućnosti ovako neobičnog djeteta su ogromne!

TAGOVI2 mjeseca beba bujna kosa dijete frizura kosa model

Komentiraj