Lifestyle

Jer tako se najbolje spava

Banner 300

NodPod je savršena ideja namijenjena svima koji vole spavati za vrijeme putovanja

Prošlo je vrijeme klošarskog kljucanja po busevima, vlakovima i avionima jer sada spavanac može biti itekako elegantan. Samo pazite da ne koristite NodPod ako vozite!

Piše , Objavljeno

NodPod je bez imalo sumnje suštinski vrlo idiotska ideja, ali jedna od onih koje uspijevaju nadvladati svoju inherentnu prirodu i uzdići se iznad tog početnog idiotizma te postati čista genijalnost. Radi se o svojevrsnoj putnoj visećoj mreži za ležanje namijenjenoj pridržavanju glave dok osoba sjedečki spava, sprječavajući time efekt u kojem glava putnog spavača počinje opadati i klatariti se kao da je vrat slomljen, poznat i kao “kljucanje”. NodPod je namijenjen za svaku putničku priliku, bilo da se radi o automobilima, autobusima, vlakovima ili zrakoplovima, a dovoljno ga je jednostavno zakačiti za zaglavlje sjedala (dizajniran je tako da ne smeta onima otraga), nataknuti bradu u ugodnu pjenicu i zaputiti se u zemlju snova.

nodpod nodpod 2

NodPod je dizajnirala Paula Blankenship te ideju odmah postavila na Kickstarter, tražeći 20 tisuća dolara za pokretanje proizvodnje. Iako ima još 18 dana do isteka kampanje, već je skupila čak 200 tisuća dolara, što znači kako su ljudi itekako zainteresirani za ovako nešto. U najboljem slučaju NodPod košta 25 dolara (oko 150 kuna), a kada se jednom nađe u prodaji vjerojatno će ga se moći nabaviti za svega par dolara više. Ili možeš jednostavno zaklamati dvije špagice za komad spužve i složiti si svoju, daleko jeftiniju varijantu iz kućne radinosti!

TAGOVIkickstarter nodpod putovanje spavanje viseća mreža za spavanje vreća za spavanje

Komentiraj