Lifestyle

Za idealno tijelo

Aside Banners

Nova digitalna vaga preporuča vam idealnu tjelovježbu za stabilnu kilažu

Piše , Objavljeno

Ako vam je dosta “prijateljskih” savjeta, raznih video tutoriala i knjiga o zdravoj prehrani, vrijeme je za digitalnu vagu, koja će vam preporučiti najbolji i najlakši put do uspjeha!

digitalna vaga

S obzirom na statističke podatke, velika je vjerojatnost da ste upravo vi jedan od pretilih članova našeg društva, koji već dugi niz godina vodi bitku protiv tih nekoliko (desetaka?!) kilograma viška. Pokušali ste sve: od osobnih trenera do nekih opskurnih istočnjačkih metoda, koje uključuju urin jetija i jedenje kamenja, ali bez nekog većeg uspjeha…

S napretkom tehnologije i modernizacijom svih aspekata našega života, u mogućnosti smo doći u posjed aparata, koji bi za vrlo male novce mogli napraviti veliku razliku u kvaliteti života. Jedan od njih je i The Weight Loss Activity Recommending Scale, iliti digitalna vaga koja preporuča aktivnost za gubitak kilograma.

digitalna vaga

Sve što morate učiniti jest kupiti ovu naizgled običnu kupaonsku vagu, unijeti svoje osobne podatke, te prepustiti softwareu i Harris-Benedictovoj jednadžbi da odrede optimalan dnevni unos kalorija i jednu od 157 različitih fizičkih aktivnosti za održavanje optimalne kilaže. Dakle, bez ikakvog bullshita i filozofiranja, ova će vam vaga biti idealan savjetnik, kojeg, ako ne ispuni svoju zadaću, uvijek možete baciti u rijeku.

Cijeli je algoritam napravljen u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta Harvard, tako da se ne morate brinuti oko njegove stručnosti. Na svu sreću, cijena ovoga mališana je samo 100 dolara (oko 500-njak kuna), što je i dalje daleko jeftinije od nekih drugih, potpuno neuspješnih metoda mršavljenja. Pa eto, vrijedi pokušati!

TAGOVIdigitalna vaga fitness tehnologija tjelovježba

Komentiraj