Lifestyle

O mamice!

Aside Banners

Novi Koenigsegg superautomobil si je umislio da je Transformer, a nama se to jako sviđa

Piše , Objavljeno

Ako nitko ne želi ili ne može pretvoriti automobil u pravog Transformera, morati će uletjeti Koenigsegg i pokazati kako se rade superautomobili.

koenigOsim što imaju vjerojatno jedno od najgorih imena za automobile ikada, Koenigsegg je poznat po svojim nevjerojatno skupim superautomobilima za koje čak i najveći lovaši moraju razmisliti nekoliko minuta prilikom kupnje. Švedski su genijalci pod vodstvom vizionara Christiana von Koenigsegga nedavno predstavili svoj novi model, nabrijanu Regeru, koja već sada slovi kao jedan od najtraženijih automobila na svijetu. Uz 1 500 konjskih snaga koje proizvodi hibridni motor i svega 80 primjeraka koji će se pojaviti na tržištu uz cijenu od 2 milijuna dolara po komadu, jasno je o kakvoj se ekskluzivi radi, a kako bi još malo zaintrigirali lovaše, iz Koenigsegga su objavili ovaj kratki video koji prikazuje sasvim poseban set mogućnosti.

 

Da, Regera podržava takozvanu Autoskin tranformaciju, što omogućava gotovo svim dijelovima automobila da se pomiču, dižu i spuštaju, bilo jedan po jedan, bilo svi u isto vrijeme. Vjerujemo kako postoji niz prednosti ovakve sposobnosti, pogotovo za one koji vole zaviriti ispod haube, ali mi ćemo se zadržati na argumentu da je jednostavno prekul da nam ne bi curile sline. Samo elegantno dizanje ovih vrata je dovoljno za neprikladnu erekciju…

TAGOVIautomobil autoskin dizajn koenigsegg regera superauto superautomobil transformer

Komentiraj