Lifestyle

Novi trend urbanog odijevanja je stigao – Baseball streetwear!

Za sve mlade, urbane i buntovne - vrhunsku baseball streetwear odjeću potražite u Alpha Army Shopu.

Piše , Objavljeno

alpha2

Spoj sportske odjeće i opreme za bejzbol sa streetwearom započeo je ranih devedesetih u SAD-u.  U početku je stil bio jednostavan te su dresove i kape nosili navijači u znak potpore omiljenim bejzbolskim franšizama. Izrazito snažan ulazak bejzbola u popularnu kulturu, kroz brojne holivudske filmove, dao je dodatni poticaj razvoju ovog osebujnog načina odijevanja, nakon čega ga je objeručke prisvojila i  hip hop kultura. Danas, ovaj urbani stil ponovno dobiva na popularnosti. Ponuda odjevnih predmeta se proširuje, a baseball streetwear postaje novi/stari hit odijevanja kojeg sve češće viđamo  na ulicama svjetskih gradova.

Alpha Army Shop nudi proizvode poznatih brendova specijaliziranih za baseball streetwear odjeću, poput Majestic Athletica,  američkog proizvođača koji trenutno izrađuje sportsku odjeću za Major League Baseball. Duga tradicija izrade i proizvodnje bejzbolskih dresova, još od 1982. godine, garancija je vrhunske kvalitete. Od 2005. godine Majestic Athletic postaje jedini proizvođač dresova za svih 30 MLB klubova u SAD-u. Odlične modele Majestic Athletica možete pronaći u Alpha Army webshopu.

alpha1

Možda i najpopularniji dio baseball streetwearea jesu bejzbolske kape šilterice, a simbol za najbolje kape i vodeći brend iz te domene jest New Era. New Era proizvodi više od 30 milijuna kapa godišnje te je također ekskluzivni proizvođač i distributer službenih kapa koje na terenu nose svi  Major League Baseball klubovi,  kao i njihove Minor League podružnice. Kapu za sebe naći ćete u Alpha Army webshopu.

alpha3

Pratite li urbane modne trendove te tražite odjeću koja je kvalitetna, izdržljiva i moderna, Alpha Army Shop pravo je mjesto za vas. Cjelokupnu ponudu potražite u Zagrebu na adresi Maksimirska 282, na njihovoj Facebook stranici i u webshopu,  gdje vas čeka najveći izbor odjeće i opreme poznatih streetwear brendova u Hrvatskoj, koji su stekli kultan status i postali prepoznatljivi na ulicama svjetskih metropola.

>> Više provjerite na Alpha Army webshopu

Sponzorirani članak

Komentiraj