Lifestyle

Svijet trave

Aside Banners

Novine traže stručnog travologa koji će pisati kritike i osvrte na različite vrste marihuane

Piše , Objavljeno

S obzirom na legalizaciju marihuane u SAD-u i streloviti porast svih grana industrije vezanih uz pušenje te biljke, nije nimalo čudno da se sada traže stručni kritičari kanabisa!

marihuana 2Do prije samo godinu dana u većini biste saveznih država SAD-a završili u bajbukani ako bi vas ulovili s par grama neke pilje od koje se ne bi napušilo niti malo dijete, a sada novine traže freelance stručnjake koji bi pisali kritike i osvrte na razne vrste i sorte marihuane. Eto što ti je napredak! Denver Post je još početkom prošle godine zaposlio urednika za travu, a sada su nešto slično učinili i u Oregonianu, najvećim portlandskim novinama. Naime, savezna država Oregon je 21. srpnja postala jedna od novih članica skupine u kojoj je korištenje marihuane u “rekreacijske” svrhe legalno, pa su oni malo pametniji brzo skužili potencijal koji ova novonastala grana industrije donosi.

marihuana

Oregonian tako traži freelance kritičara koji bi pisao tjedne osvrte na najnovije vrste trave, ali i proizvode koji dolaze u paru s pušenjem te čudnovate biljke, poput bongova, bluntova, kolačića i sličnih čudesa. Naravno, glavni je uvjet da budući kritičar bude uistinu  stručnjak (i u teoriji i u praksi) što se tiče marihuane (eto ti na mama, a rekla si da sam prljavi narkoman i da ću umrijeti od duvanja vutre i da mogu postati jedino sitni diler ili jeftina muška kurva!), ali i da dobro poznaje lokalno tržište, potrebe konzumenata i njihove kulturološke specifičnosti, prvenstveno one vezane uz saveznu državu Oregon. Šteta, jer znamo par ljudi koji bi svakako mogli biti dobri kandidati za ovo mjesto, ali eto… jednom kada Hrvatska tamo negdje 2085. godine legalizira marihuanu, obećajemo kako će Idesh! biti prvi koji će u svoje redove dovesti pravog travologa da kaže ljudima što stvarno valja, a što valja dovoljno za dosadni utorak navečer…

TAGOVIkanabis kritičar marihuana oregon oregonian osvrt trava vutra

Komentiraj