Lifestyle

pa ti puši

Banner 300

Od seksa ne umiru samo dedeki, žene – pazite se ovog najsmrtonosnijeg čina!

Piše , Objavljeno

Nismo jednom čuli/čitali/gledali na filmovima kako je neki stari, bogati prdonja umro prilikom uživanja u koitusu/snošaju/spolnom odnosu ili jednostavno seksu sa svojom ljepšom i puno mlađom polovicom. Događa se i nije ništa dramatično, dapače, tko ne bi volio umrijeti upravo na ovaj način kad pređe određenu godinu?

No, jeste li znali da postoje situacije, točnije određene radnje koje neki prakticiraju, a koje mogu biti izuzetno opasne za jednog sudionika koitusa/snošaja/spolnog odnosu ili jednostavno seksa?

Dečki, odahnite, ne mislimo na vas i vašeg ljubimca koji istina, prema statistikama najčešće stradava u seksu, ali te ozljede koliko god bolne bile, nisu nikada smrtonosne. U najgorem slučaju završite s posjetom bolnici i sramom koji ćete osjećati još neko vrijeme.

via GIPHY

S druge pak strane postoje neke tehnike koje mogu biti itekako smrtonosne i to prvenstveno za žene. Naime, neke djevojke (navodno) vole da im se ustima puše zrak u vaginu (anyone?), a ako su ti ispusi snažni te se zraku ne dopusti da izađe iz vagine može doći do ozbiljnih problema.  Ti problemi se zovu zračna embolija iliti stanje u kojem mjehurići zraka ulaze u krvotok te uzrokuju srčani udar, moždani udar ili plućnu emboliju.

via GIPHY

No sve ljubiteljice ove tehnike ne moraju paničariti i odreći se spomenute aktivnosti. Iako se ovo u teoriji može dogoditi, u stvarnosti bi se trebalo poklopiti puno faktora uključujući i barem pola sata snažnog puhanja zraka u vaginu, a budimo realni, kome se i zašto to da raditi.

via GIPHY

Nas više brine može li se ovako nešto dogoditi i muškarcima. Ono, nije da i žene ne mogu puhati u mikrofon, zar ne?

 

TAGOVI50 shades of grey seks seksualne poze smrt

Komentiraj