Lifestyle

Aside Banners

Od svih poznatih faca koje nam govore da ostanemo doma, najviše volimo Ryana Reynoldsa

Piše , Objavljeno

Već smo ovdje i ovdje ishejtali privilegirane holivudske zvijezde koje u patetičnim videima objašnjavaju kako smo “svi u ovome zajedno” i pozivaju nas da baš poput njih, ostanemo u svojim vilama.

Oglasio se nedavno i Ryan Reynolds koji, iako nas je pozvao na isto, u svome je govoru spustio samome sebi i svojim poznatim kolegama na sebi svojstven način.

Zahvaljujući kanadskom premijeru Justinu Trudeauu za nominaciju, Ryan je video započeo rekavši da je važno “zajedno raditi na izravnavanju krivulje” i usporiti širenje koronavirusa.

U nastavku videa Ryan na svoj sarkastičan način odaje priznanje poznatima.

Mislim da u doba krize svi znamo da najviše računamo na slavne osobe”, rekao je, ozbiljnog izraza lica. Oni su ti koji će nas provesti kroz ovo.

Odmah nakon zdravstvenih radnika, naravno“, nastavio je. Prva linija. Ljudi koji rade u nužnim službama. Igrači ping ponga. Lutke, one su sjajne. Imaginarni prijatelji iz djetinjstva, naravno. Kao i drugih 400 vrsta ljudi.”

Ryan je uspio poslati istu poruku poput svih poznatih, a pritom ostati realan. Na tome mu hvala. #živioryan #ryanvratibradu

TAGOVIkoronavirus ryan reynolds