Lifestyle

Još jedna prijevara od liste!

Aside Banners

Odabrano 10 najboljih filmskih scena golotinje u 2015.

Piše , Objavljeno

Kažu kako je prošla godina bila jedna od boljih kada se govori o golotinji na filmu, ali niti ova nije bila za baciti. Možete li pogoditi koja je proglašena najboljom?

seksKao i svake druge godine, dobri ljudi s edukativne stranice Mr. Skin biraju najbolje filmske scene golotinje odnosno top 10 glumica koje su se u tekućoj sezoni pojavile gole na malim ekranima ili velikom platnu. Oni malo informiraniji će se tako prisjetiti kako je prošla godina bila iznimno bogata kvalitetnom filmskom golotinjom, a sve nas je na koljena bacila i osvajačica ovog prestižnog natjecanja, Alexandra Daddario, koja je u True Detectiveu pokazala svoje prekrasne divovske sise i savršenu guzu te time postala jedan od naših svevremenskih favorita.

Madalina Diana Ghenea - NAŠA pobjednica 2015. godine!

Madalina Diana Ghenea – NAŠA pobjednica 2015. godine!

Ove smo pak godine ostali pomalo zakinuti za neko takvo epsko otkriće, ali smo ipak mogli uživati u stotinama, pa čak i tisućama scena golih slavnih i manje slavnih glumica. Sve su njih još jednom pregledali i znanstvenim pristupom analizirali stručnjaci s Mr. Skina, a rezultat je bila ova ultimativna lista Top 10 golih celebritya 2015. Pa pogledajmo što oni kažu!

10. Kristen Wiig u Welcome to Me
9. Ruby Rose u Orange is the New Black
8. Chanel Iman u Dope
7. Sarah Silverman u I Smile Back
6. Alicia Vikander u Ex Machina
5. Lena Headey / Rebecca Van Cleave u Game of Thrones
4. Klara Kristin i Aomi Muyock u Love
3. Allison Williams u Girls
2. Madalina Diana Ghenea u Youth
1. Dakota Johnson u Fifty Shades of Grey

OK, krenimo od kraja. Genijalna je komičarka Kristen Wiig u Welcome to Me pokazala sve i nije nas ostavila nimalo impresioniranima, dok su s druge strane suprotan učinak imale Ruby Rose i Chanel Iman. Svakako se nezasluženo nisko smjestila ljepotica Alicia Vikander koja zaslužuje biti barem za mjesto ispred Lene Headey. Allison Williams je pobrala žešću slavu na račun scene u seriji Girls tijekom koje joj lik “jede guzu”, a bez daha nas je ostavila Madalina Diana Ghenea u filmu Youth, za koju do sada bome nismo čuli. Kakav propust! Prvo je mjesto pomalo populistički zauzela Dakota Johnson za Fifty Shades of Grey, prevaru od filma u kojoj smo očekivali nekakav revolucionarni seks, a dobili lošiju varijantu onog smeća koje puštaju na TV 1000. Pfff, di je Dakota od naše božice Alexandre…

TAGOVIcelebrity film golotinja ljepotica mr. skin seks slavne osobe

Komentiraj