Lifestyle

Raj na Zemlji

Aside Banners

Ništa ne može nadmašiti odmor u tropskom raju s pogledom u more – kroz stakleni pod!

Piše , Objavljeno

Za otok Bali već odavno znamo da je pravi raj na Zemlji, a jedno od njegovih odmarališta sada nudi neke posebne i uistinu egzotične pogodnosti.

udang house

Svega 11 bijednih tisuća kilometara od mjesta na kojem trenutno sjedite, nalazi se rajski otok Bali, dom nekih 4 milijuna stanovnika i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Aziji. Nije da smo ljubomorni ili tako nešto, ali mrzimo svaku osobu koja je ikada dobila priliku otići na to mjesto i uživati u relativno nedirnutoj prirodi, autohtonoj kulturi i biljnom i životinjskom svijetu kakvog rijetko možete vidjeti na klasičnim turističkim putovanjima. Kao da to nije bilo dovoljno, sada nas mame i nekakvim egzotičnim sobama sa staklenim podom ispod kojeg plivaju ribice, a mi tu nemamo niti za burek i jogurt. Prokleti bili!

udang house 2 udang house 1

Bambu Indah Hotel je odnedavno svoju ponudu od 13 ekskluzivnih i potpuno autentičnih balijskih kućica obogatio i jednom, koja u spavaćoj sobi ima stakleni pod iznad velikog akvarija u kojem plivaju raznovrsne lokalne ribe, što bi trebalo stvoriti dojam “autohtone ribarske nastambe“. S obzirom na to da svaka od kućica, uključujući i tu sa staklenim podom, izgleda kao nekakav primitivni space shuttle i puna je raznih cool detalja, poput kupaonice sa staklenim krovom, ogromnih kitovih kostiju i antičkih ribarskih sprava, možemo zaključiti da su ribari na Baliju živjeli jako ugodnim životom!

Bambu Indah Hotel – teaser:

Ova kućica, zvana Udang House ili Shrimp House, koštati će vas ne toliko pretjeranih 195 dolara po noćenju (oko 1000 kuna), a ako vam spavanje iznad divovskog akvarija i nije neka fora, Bambu Indu Hotel nudi itekako primamljivu alternativu. Tjedan dana u Kolam Houseu, kolibi koja je okružena vodom i do koje se može doći samo skakanjem po kamenčugama?

kolam

Jawa Lama House sa pogledom na greben Sayan?

jawa lama

Ili možda opuštanje u Pagodi, vili na četiri kata s pogledom zbog kojega biste prodali rođenu majku?

pagoda

Ma nek se sve goni u tri krasna… Ivana, pakiraj torbe, putujemo za Bali!

TAGOVIakvarij bali egzotika hotel putovanje ribe soba sa staklenim podom turizam

Komentiraj