Dizajn

AT-ST na prodaju

Aside Banners

Oduvijek ste sanjali imperijskog AT-ST hodača u vlastitom dvorištu?

Piše , Objavljeno

Neki se pale na sportske jurilice, drugi bi pak u garaži voljeli finu mečku ili bemburu, a mi bismo pak bili i više nego zadovoljni jednim lijepim, malim AT-ST hodačem.

at-st hodač

Što je to AT-ST hodač?“, pitati će se zasigurno neki mladić ili djevojka, kojemu pop kultura, SF i Ratovi zvijezda nisu jača strana. E pa za njih, kao i za omraženi pobunjenički šljam, valja reći da je AT-ST najbolja i najefikasnija motorizirana jedinica za izviđanje u arsenalu Imperija, kojemu su jedine slabe točke drveće i malena, jedva inteligentna medvjedolika bića. AT-ST hodači su standardni u originalnoj Star Wars trilogiji, a sada jednu od ovakvih bebica možete imati i u vlastitom dvorištu!

Naime, prije nekoliko se dana na Ebayu pojavila potpuno identična kopija (obavezno pročitajte opis ponude, čovjek si je stvarno dao truda) strojeva viđenih u filmovima, s nekoliko prilično velikih propusta. Naime, ovaj model je svega 5 metara visok, dok je ‘pravi’ viši za čak 3,6 metara. FAIL! Druga, još bitnija stvar jest, da se ovaj AT-ST ne kreće, što znači da će potencijalni kupac dobiti hrpu metala i drveta, koja može služiti eventualno kao strašilo za ptice ili mjesto na koje će pišati susjedov pas. Zaboravite gaženje iritantnih susjeda i izbjegavanje gužve na cesti, jer ništa od toga… za sada!

at-st hodač at-st hodač

Ako se ipak odlučite na kupnju (da, baš…), budite spremni iskeširati minimalno 100 tisuća kuna, što i nije pretjerana cijena, s obzirom da uz AT-ST hodača dobivate i posebnu prikolicu za transport. Još samo smislite način kako ćete ga dofurati iz Velike Britanije i zavidjet će vam svaki SW geek odavdje do Tatooinea, a da ne spominjemo koliko se djevojaka napali na sam spomen ‘imperijalnih trupa’! Mi zato mudro čekamo da se na tržištu pojavi AT-AT, jer tako se voze pravi gangsteri..

TAGOVIAT-ST AT-ST hodač eBay geek ratovi zvijezda star wars

Komentiraj