Lifestyle

Ni papa nije baš toliko cool

Aside Banners

(Ne)ugodno iznenađenje: Redovnica u toplesu dočekuje papu Franju

Piše , Objavljeno

Papa Franjo će uskoro posjetiti Napulj, a tamo bi ga moglo dočekati vrlo (ne)ugodno iznenađenje: divovski plakat toples redovnice!

toples

Bili vi vjernici ili ne, morate priznati kako je papa Franjo kul kit (da, vraćamo izraz “kit” u modu, milom ili silom!). Simpatični Argentinac voli sve što vole mladi, koristi se suvremenim tehnologijama i nije mu nikakav bed sići sa svog “prijestolja” među obične smrtnike. Upravo je on jedan od najvećih razloga zašto se ljudima polagano vraća vjera u katoličku Crkvu, a dojam je takav kako je Francek otvoren za apsolutno sve pa makar se radilo o svjetovnim razgovorima o masturbaciji i pornićima. Ipak, neke su stvari možda maaaaalkice previše, čak i za njega.

Prije papine posjete Napulju zakazane za 21. ožujka u talijanskom gradu Napulju na jednoj je od zgrada osvanuo divovski poster toples “redovnice”, prekrasne djevojke s velikim sisama koje pokriva rukama u kojima drži krunicu, a na glavi joj je crno-bijeli redovnički habit. Na donjem dijelu slike se naziru nekakve traperice, što je vrlo vjerojatno i ono što se reklamira pošto je plakat postavljen od strane talijanske modne kuće Rosso di Sera. Možda nema previše veze s proizvodom, ali marketinški geekovi su definitivno uspjeli privući svjetsku pozornost!

Naravno, građani Napulja (pogotovo vjernici) su zgroženi plakatom i nazivaju ga svetogrđem te već postoje vrlo ozbiljne inicijative da se on skine prije dolaska pape, a biti će upotrijebljena i sila ako to bude nužno! Iz Rosso si Sere se pak brane kako je planiranje postavljanja plakata na tu lokaciju bilo daleko prije nego je papa uopće najavio svoj dolazak u taj grad, u što vjerujemo otprilike kao u uskršnjeg zeku. Hoće li sami maknuti plakat ili ne, još uvijek se ne zna, ali njihov je posao obavljen već širenjem ove vijesti. A tko zna, možda papi ne bi smetalo da vidi malo prave ljepote pošto je po cijele dane zatvoren sa starčekima…

TAGOVIkatolička crkva moda napulj papa papa franjo rosso di sera seksi seksi redovnica toples traperice

Komentiraj