Lifestyle

Spucaj ju s klasom

Aside Banners

Olakšajte si prekid veze službom koja će to učiniti umjesto vas

Piše , Objavljeno

Osim ako nisi teški sociopat, prekid veze nikada nije lagana stvar, pogotovo ako sa svojom partnericom ili partnerom imaš dugogodišnji odnos. Zato možeš prebaciti odgovornost na nekog drugog!

viftKako nam se bliži svakako najbitniji blagdan u godini, Valentinovo, tako se povećava šansa da ćemo biti bombardirani nekim patetičnim romantičnim sranjima koja nemaju veze s vezom. Hejteri kakvi jesmo, čak i na ljubav gledamo s prijezirom te tražimo nešto što možemo popljuvati. Na svu sreću, veze i romantika su trajne otprilike kao prosječna koalicijska vlada, tako da je prilično sigurno kako će većina vas koji čitate ovaj članak uskoro prekinuti sa svojim partnericama ili partnerima, a ako ne prekinete, još gore… jer ćete s osobom koju ne volite morati provesti ostatak svog života, žudeći za slobodom (da, “bračno” stanje autora je prilično jasno)! Najbolje je stoga uštediti si vrijeme, trud i novac i jednostavno prekinuti tu travestiju odmah…

Naravno, nitko ne voli prekinuti s nekim i slomiti mu srce, ali što se mora, mora se. A u današnje se vrijeme to što se mora ne mora učiniti licem u lice, već možete platiti nekome da to učini za vas. Posebno zanimljivu ponudu ima online servis Vift, koji će prekinuti vezu umjesto vas, a za ovo Valentinovo imaju i neke posebne ponude.

prekid 1

Od tri dostupna paketa najjeftiniji je I’m Not Ready To Be In A Profile Picture With You, kojega cijene 50 dolara i namijenjen je friškim vezama koje jednostavno ne funkcioniraju. Ostavljena/i će tako dobiti kutiju maramica, 3-mjesečnu pretplatu za Netflix i video poruku od vas koju će dobiti kada paket stigne. Druga je kategorija We Are Perfect… For Other People i cilja na veze dužine godinu-dvije, a za 250 dolara dobijete kutiju maramica, godišnju pretplatu za Netflix, dekicu, tucet ruža i kutiju čokolade, uz video poruku. Na kraju je tu i veliki I Want To Grow Old Without You sa cijenom od 3 500 dolara, koji slomljenom srcu vaše bivše ljubavi daje 7-dnevno krstarenje oko Aljaske. Pa eto, ako nemaš muda da to učiniš licem u lice, daj neku lovu i lagano se riješi muke!

TAGOVIbrodolom ljubav prekid razlaz servis valentinovo veza vift

Komentiraj