Lifestyle

Aside Banners

Ostvarenje sna: Ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao čovjek s najviše rupa na licu

Piše , Objavljeno

Možda nije jedna od atraktivnijih kategorija u Guinnessovoj knjigi rekorda, ali izbušeni Joel Miggler svakako zaslužuje svoje mjesto u njoj!

joel 4O Joelu Miggleru i njegovoj bizarnoj strasti za bušenjem vlastitog tijela smo već pisali, ali izgleda kako ovaj uistinu posebni 22-godišnjak ima još aduta u rukavu, pa ga je Guinness nedavno proglasio čovjekom s najviše rupa na licu. Rupom se smatra svaki tunel (tu ne spadaju klasični piersevi), a Joel ih na licu ima ukupno 11, od kojih su najveća dva ona na obrazima (promjera od 34 mm), po kojima je i postao svjetski poznat. Naime, dečko kroz njih može komotno provući jezik ili ono drugo što smo svi pomislili, a želja mu je povećati promjer na 40 milimetara!

joel 2 joel 3 joel 1

Sve je počelo s 13 godina kada je kao i mnogi njegovi vršnjaci probušio uho, ali Joelu se ovaj način modifikacije tijela posebno svidio. U idućim je godinama osim već spomenutih rupa skupio i 27 piercinga, šest tetovaža, jedan implantat, žig na guzici i cijepanje jezika, a iako priznaje kako je sam postupak ovakvog tjelesnog sakačenja iznimno bolan, na kraju ipak ostaje zadovoljstvo te se već nakon tjedan dana javlja želja i potreba za bušenjem nečeg drugog. Joel kaže kako mu njegove rupe ne predstavljaju preveliki problem u svakodnevnom životu, a ljudi na cesti ga sasvim dobro prihvaćaju, kao i njegova majka te djevojka.

Joel Miggler – Guinness World Records:

Koliko je zanimljivo i uistinu potrebno da si bušiš rupe na licu i onda ih moraš zatvarati čepovima nije nam jasno, ali ako njega to veseli, tko smo mi da sudimo. Čovjek želi biti poseban i slavan po tome, pa neka mu!

TAGOVIbolesno guinness Guinnessova knjiga rekorda joel miggler piercing rupe tetovaže

Komentiraj