Lifestyle

Zeleni smo od ljubomore

Aside Banners

Savršeni život: Ovaj mladi par putuje svijetom u potrazi za definicijom istinske ljubavi

Piše , Objavljeno

Nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da zna što je smisao života i koja je tajna istinske ljubavi, ali ovo dvoje svakako uživaju dok traže odgovore na ta pitanja!

život

Svako malo čitamo o nekoj ekipi koja je jednog dana jednostavno odlučila odbaciti sve tekovine modernog života, skupiti pare i krenuti putovati svijetom te svaki put sjetno uzdahnemo želeći da i sami imamo toliko hrabrosti da urede, brige oko računa i prometne krkljance u nagužvanim gradovima zamijenimo nekakvim beskonačnim plažama, drevnim hramovima i upoznavanjem kultura koje su nam potpuno vanzemaljske. Možda… možda jednog dana… a do onda barem virtualno uživamo (i zavidimo) onima koji su to stvarno i učinili!

A photo posted by Molly Joseph (@mollyjosephla) on

 

 

Ryan Fontana i Molly Joseph su jedni od tih ljudi: mladi par koji je karijere uspješnih DJ-a odlučio zamijeniti putovanjem svijetom u potrazi za definicijom istinske ljubavi i života općenito. Sve im se promijenilo prije tri godine kada je Molly oboljela od raka i nekako se uspjela izvući te zajedno sa svojim dečkom odlučila proživjeti svoj život kako spada. Prodali su svu svoju opremu i sve ono što su posjedovali te se zaputili na obale Tihog oceana, gdje po Aziji briju već par mjeseci… i provode se kao nikada u životu!

A photo posted by Molly Joseph (@mollyjosephla) on

 

 

A photo posted by Molly Joseph (@mollyjosephla) on

 

 

A photo posted by Molly Joseph (@mollyjosephla) on

 

 

Njihova je misija bila jednostavna: “Živjeti život potpuno u sadašnjosti, izabrati ljubav umjesto straha, reći DA avanturi i prijeći granice svoje zone sigurnosti!” Nakon što su posjetili neka od najljepših mjesta na našoj planeti i uživali u nečem sasvim drugačijem od onog što smatramo klasičnim, zaključili su sljedeće: “Kada sve dijeliš sa svojim partnerom, rasvjetljavamo sve one kutke naše duše koje smo zagrnuli u tminu, čineći naizgled neprivlačnom voljenim. To znači voljeti bezuvjetno. Smisao svega je biti potpuno iskren i ranjiv, dopustiti drugoj osobi da vidi cijeloga tebe, da te razumije. Konačno, osjećaš se sigurno kada znaš kako ne postoji misao, emocija ili akcija zbog koje bi te ta osoba prestala voljeti.” Popratite njihove Instagram račune, imaju ljudi pravo oko mnogo toga…

TAGOVIljubav put putovanje Sreća svijet život

Komentiraj