Lifestyle

Vjetrovi romantike

Aside Banners

Otkriće stoljeća: Francuz izumio pilulu nakon koje prdci mirišu na čokoladu!

Piše , Objavljeno

Možda se na prvi pogled ne čini kao nekakav ozbiljan problem, ali gušenje prdcima je 283. najčešći uzrok smrti za vrijeme blagdana. Zato, bolje spriječiti nego liječiti!

čokolada

Blagdansko doba je obično vrijeme kada se čovjek malo opusti pa se zna zalomiti i nekoliko dana pretjerivanja u jelu i piću, a posljedice toga su vrlo često neugodni, neki bi rekli čak i smrtonosni vjetrovi. Možemo mi glumiti finu gospodu i dame s kraljevskog dvora, ali nema tog čovjeka koji ga neće zveknuti nakon par zdjelica francuske salate. A onda sine, spašavaj se tko može! Već postoje posebne gaće koje neutraliziraju mirise, ali niti to nekada nije dovoljno…

Francuski izumitelj Christian Poincheval, inače simpatični 65-godišnji djedica, tvrdi da je otkrio rješenje svih naših problema. Dobro, gotovo svih… Naime, njegova pilula nazvana Lutin Malin (“lukavi imp“) pretvara neugodan miris prdca u gotovo božanstvenu aromu čokolade, a iako vas i dalje neće spasiti neugodnosti kada ga opalite u punoj prostoriji rodbine/prijatelja/curinih staraca, barem jadni ljudi neće trebati zvati UN kako bi vas se stavilo na popis kemijsko-biološkog oružja.

christian

Inače, Poincheval osim mirisa čokolade nudi i neke druge arome, poput ruža i ljubičica, svoje posebne pilule proizvodi miješanjem borovnica, komorača, morske trave i nekoliko tajnih sastojaka, a recepturu je razvijao punih osam godina. A kako netko uopće dođe na ovakvu ideju? “Bio sam za stolom s prijateljima i nakon obilnog obroka, umalo smo se ugušili koliko su nam prdci bili smrdljivi“, priča ovu simpatično-degutantnu pričicu stari Christian te nastavlja: “Vjetrovi nisu bili nimalo ugodni za ostale za stolom. Morao sam učiniti nešto!” E pa hvala ti deda, ali nekako sumnjamo da ovo djeluje… Ako netko ipak želi probati, bočica sa 60 pilula košta 9,99 eura (oko 75 kuna) pa nek’ javi kako je prošlo!

TAGOVIblagdani čokolada degutantno izum neugodan miris prdac probava vjetrovi

Komentiraj