Lifestyle

Ovakvu matematiku volimo

Aside Banners

Otkrivena je formula za savršeni orgazam, a uključuje porniće i doggy-style

Svaki je orgazam po svojoj definiciji dobar, ali ipak znamo kako postoje i oni koji su malo bolji. Kako ne biste lutali i sami pokušavali dokučiti kako postići taj savršeni orgazam, evo jednostavne formule!

Piše , Objavljeno

Možda nam nije na samom vrhu životnih prioriteta, ali postizanje orgazma je jedan od onih užitaka bez kojih život ne bi bio potpun, poput čačkanja uha štapićem i sjedanja na WC školjku nakon višesatnog trpljenja. Prosječan muškarac (a i žena, nemojmo se zavaravati) tijekom života doživi barem 5 000 orgazama, a iako je svaki uglavnom dobar, postoji nekoliko onih koji se pamte. Kako i zašto je uopće došlo do njih? Na to je pitanje odgovor pokušala pronaći tvrtka Ann Summers (bavi se isključivo seks igračkama, donjim rubljem i sličnim parafilijama), a u istraživanju o savršenom orgazmu je sudjelovalo ukupno 600 muškaraca i 1 000 žena!

Savršeni orgazam muškarci prvenstveno postižu sa svojom dugogodišnjom partnericom (43%), a drugi bitan element je nimalo začuđujuće pornjava (35%). Promjena barem dvije pozicije tijekom seksa, od kojih bi jedna trebala biti “zguza” daje uber-orgazam za 31% ispitanika, djevojka gore okida 21% muškaraca, a lubrikanti dodaju taj edge za njih 11%. Kod žena je pak za savršeni orgazam također najbitnije biti s dugogodišnjim partnerom (45%), a one u jednadžbu ubacuju i vino (24%), predigru (24%) te sasvim opravdano korištenje vibratora (35%).

Formula za savršeni seks – video:

Ono što može ozbiljno naštetiti savršenom orgazmu jest previše alkohola i nakupljenog stresa, koji gotovo u jednakoj mjeri pogađaju i muškarce i žene. Nije nimalo ugodno raditi “ono” blizu djece koja vas stalno prekidaju ili negdje gdje jednom od partnera nije baš najudobnije, a još je jedan od zanimljivih podataka ovog istraživanja taj da su i muškarci i žene priznali kako im je najbolji seks bio između 26 i 35 godine života. Zato, opleti dok ide!

TAGOVIljubav muškarci orgazam partnerica pornići savršeni orgazam seks užitak vibrator žene

Komentiraj