Lifestyle

Zasluženo!

Aside Banners

Otkriveno je koja će ljepotica krasiti zadnju naslovnicu Playboya s golotinjom

Piše , Objavljeno

Prošlog nas je mjeseca Playboy iznenadio objavom kako će prestati objavljivati fotke s golim djevojkama, a tu će knjigu zatvoriti sa svojom najvećom ikonom.

pamelaZlatno doba Playboya je završeno, a s njim u ropotarnicu povijesti odlazi i ono što je proslavilo ovaj časopis i njezina osnivača Hugha Hefnera: gole ljepotice koje su s naslovnica i duplerica desetljećima uveseljavale milijune muškaraca i žena diljem svijeta. Bila je to svakako teška odluka, ali vodstvo ovog nekoć iznimno moćnog časopisa na čelu s izvršnim direktorom Scottom Flandersom i samim Hefom je shvatilo kako više ne mogu konkurirati internetu i golotinji koja je doslovno koja je od naših očiju udaljena doslovno jedan klik te da jednostavno nema smisla pokušavati biti relevantan na tom području. Znači od sada nam ostaju samo tekstovi… uistinu, tužan kraj jedne ere.

No, prije nego što zauvijek zatvore ta vrata za sobom, Playboy će nam podariti jednu posljednju seksi naslovnicu i duplericu, a čast da svojom ljepotom zaokruži tu priču je dobila omiljena nam Pamela Anderson, koja je istu stvar napravila nevjerojatnih 14 puta. Plavokosa ljepotica je upravo zahvaljujući Playboyu (i Baywatchu) postala seks-ikona, a iako smo ju golu već vidjeli u svim mogućim fazama njenog punoljetnog života, uvijek nam je posebno drago podsjetiti se zašto je odigrala veliku ulogu u našem odrastanju.

 

Pamela je za Entertainment Tonight rekla kako ju je nazvao odvjetnik Hugha Hefnera i rekao joj kako ne žele nikoga drugoga za tu posljednju naslovnicu, a odluku o tome da li da pristane ili ne joj je uvelike pomogao donijeti njezin 19-godišnji sin, što je u isto vrijeme lijepo, ali i iznimno uznemirujuće. Za kraj je naša voljena plavuša rekla i kako ona vidi suvremenu erotiku: “Teško je natjecati se s internetom. A cura iz susjedstva više ne postoji. Ona okida selfieje pod svojom majicom. Nema više misterije. Nema tog šarma i nevinosti koja je postojala prije.” Potpuno se slažemo, ali što možemo… takva su vremena došla!

TAGOVIerotika golotinja ljepotica nude pamela anderson playboy seksi

Komentiraj