Lifestyle

Znamo da ih želite

Aside Banners

Otuširajte se u samoj Sili uz ove fantastične ‘Star Wars’ tuš-glave

Piše , Objavljeno

Star Wars manija je u punom jeku i zahvaća sve pore našeg društva, a nemojte misliti kako će zaobići vašu kupaonicu i tuš-kabinu!

star warsDisneyeva mašinerija radim punom parom, a bojimo se kako će u nekim državama doći do inflacije zbog količine robe koju ovih dana šalju po trgovinama, prvenstveno one koja nosi znakovlje, motive i ikonografiju kultnih Star Warsa. Novi nastavak u kina dolazi za samo dva mjeseca, pa se od fanova i onih koji će to tek postati treba izvući svaki dolar, euro, kuna i yuan, a da se tu naći uistinu svačega. Igračke, igrice, odjeća i svako zamislivo, nosivo, nenosivo i uglavnom totalno beskorisno smeće sada je pak dobilo još jednog člana: glavu tuša!

star wars 2 star wars 1

Da, američki Bed Bath & Beyondsada nudi glave tuša u obliku dva vjerojatno najpopularnija lika iz Star Wars svemira, Dartha Vadera i robota R2-D2. Nema se tu zapravo što puno reći: kada ti iz očiju i usta samog Crnog Veđada teku suze tamne strane Sile, znaš kako život ne može biti bolji i kako si postigao sve što si trebao postići. Dobro, dobro, za male dobrice je tu i slatka piskutava kanta za smeće, ali sama činjenica da košta pet dolara manje (Darth Vader je 30 dolara, R2-D2 je 25 dolara) dovoljno govori tko je vrijedniji!

TAGOVIDarth Vader glava tuša r2-d2 ratovi zvijezda star wars tuš glava tuširanje

Komentiraj