Lifestyle

E ovo je mama!

Aside Banners

Ova 52-godišnja ljepotica izgleda upola mlađe i daje sasvim novo značenje riječi “MILF”

Piše , Objavljeno

Mnoge zgodne starije žene možemo nazvati MILF-icama, ali za Pamelu Jacobs smo morali smisliti novi akronim: MIRLF – mom I’d REALLY like to f***!

pamela11Iako je MILF kao pojam prilično širok i u današnje vrijeme obuhvaća gotovo svaku ženu koja ima dijete (koliko god ona bila mlada), iskonski se radi o ljepoticama srednje dobi s barem jednim sinom ili kćeri oko 20-ih godina svog života, koje bez obzira na svoju starost bez problema mogu konkurirati vršnjacima svojih klinaca. Ako je ikada postojao savršeni primjer za ovakvu kategorizaciju onda je to Pamela Jacobs, 52-godišnja ljepotica iz Leedsa i rastavljena majka 21-godišnjeg sina Marleya.

pamela 8

Iako će za mjesec dana napuniti 53 godine, Pamela izgleda barem duplo mlađe od svojih vršnjakinja i bez problema može proći kao djevojka svom sinu, za što su ju već nekoliko puta zabunom proglasili. Žena je apsolutno prekrasna, a svoju mladolikost duguje dobroj genetici, južnoazijskim korijenima te dakako brigi za svoje tijelo. Iz kuće nikada ne izlazi bez kreme za sunčanje, savršeno glatku kožu eksfolira svaka dva dana, a za njegu lica koristi samo prirodne kreme i minimalne količine kvalitetne šminke, a barem jednom tjedno dolazi na masažu i u saunu. Vitku liniju održava stalnim kretanjem i tjelovježbom te je poprilično oprezna što se tiče prehrane: jede sve osim kruha, tjestenina i voća (zbog šećera), ali u manjim količinama!

pamela pamela 10 pamela 9 pamela 3 pamela 2 pamela 1

Ono što izdvaja kao tajnu svog mladenačkog izgleda je svakako kokosovo ulje, koje je koristila i njezina majka te je također do duboke starosti izgledala vrlo mladoliko. Ovo ulje ne koristi samo za kuhanje, već i za kosu, kožu, uklanjanje šminke pa čak i u kavi! Izgleda kako cjeloživotno mazanje ovakvim preparatima stvarno ima koristi, toliko da su prijatelji i obitelj Pamelu počeli zvati Pharrell, aludirajući pritom na slavnog pjevača koji također izgleda kao dječarac iako ima već 42 godine. U svakom slučaju, bilo bi krasno da i naše žene/djevojke izgledaju kao Pamela kada dođu u njezine godine!

TAGOVIguzica ljepotica majka mama milf prekrasna seksi sise

Komentiraj