Lifestyle

Nadamo se da ima aloe vere

Aside Banners

Ova cura ima savršen odgovor za svojeg dečka opsjednutog ‘FIFA 16’ igricom

Piše , Objavljeno

Problemi koje neke cure imaju sa svojim dečkima i njihovom ovisnošću o igricama ponekad prelaze granice dobrog ukusa, ali ova carica ima tajno oružje.

fifaAko ste kojim slučajem prespavali proteklih pet godina, PES je postao žešće sranje, a FIFA je opet neprikosnoveni vladar nogometnih simulacija, kako na PC-u tako i na konzolama. Najnovija edicija, FIFA 16, je ocijenjena kao najbolja igra tog žanra svih vremena, s nevjerojatnom fizikom i zaraznom atraktivnošću te nekoliko uistinu velikih novina, poput mogućnosti igranja sa ženskim ekipama. Naravno, mnogi su mladići pohitali u trgovine kupiti jedan od glavnih razloga za prekide i raskide suvremenih brakova te slomljena i nepopravljiva prijateljstva, a jedan od njih je i 20-godišnji Bradley, na Twitteru znan kao Eazy B. On je tom prilikom putem svog profila poslao i zanimljivu poruku svojoj 18-godišnjoj djevojci Danni.

Danni pak nije doživjela živčani slom i uz salvu psovki i uvreda spakirala kofere i napustila svog “nezrelog” dečka, već mu se osvetila na najbolji mogući način: odgovorom na Twitteru koji ga je skurio tamo gdje najviše boli i vrlo brzo postao svjetski viralni hit!

Cura se očito kuži u seksualna pomagala jer je iz prve ubola malo naprednije modele za dvostruku stimulaciju, a Bradley će se morati zapitati je li mu njegova djevojka bitnija od igrice. Na njegovu nesreću, cura je bombončić, ali u životu ipak moraš imati neke prioritete. A virtualni nogomet u mraku svoje jazbine je svakako jedan od njih!

TAGOVIdildo FIFA fifa 16 kurenje nogomet nogometna simulacija pes seksualno pomagalo spustila twitter

Komentiraj