Lifestyle

Nova razina sponzorstva

Aside Banners

Ova djevojka putuje svijetom, a sve joj plaćaju tipovi koje upozna preko interneta

Piše , Objavljeno

Sponzorušama obično nazivamo djevojke koje su spremne spustiti se poprilično nisko radi jednog pića ili eventualno kakve torbice, a Monica Lynn je ovaj “biznis” dovela na sasvim drugu razinu!

cura 1Nemamo mi ništa protiv sponzora i sponzoruša, ali pomalo je gnjusno gledati cure koje se spuštaju na stvarno niske grane kako bi dobile nešto love od bogatih, uglavnom daleko starijih prdonja. Netko bi rekao da je 25-godišnja Monica Lynn takva, ali ova je bivša financijska savjetnica iz Alabame pobijedila sustav i izdigla se u nešto što je ipak mnogo ponosnije od obične sponzoruše. Ova je cura tako odlučila napustiti svoj siguran i prilično dobro plaćen posao i po prvi put napustiti SAD te proputovati svijet, a kako nije imala dosta love, okrenula se stranici na koju je slučajno naletjela: Miss Travel.

cura 5

Miss Travel je internet servis koji djevojkama nudi opciju da se predstave i tako privuku bogate ili malo manje bogate muškarce te s njima odu na nekakvo putovanje. Dakle, donekle klasična čvenk-stranica, samo što umjesto odlaska na večeru i u kino, skoknete na kakvu rajsku plažu usred Indijskog oceana. Na stranici stoji podatak kako imaju preko 500 tisuća članova i 320 tisuća realiziranih putovanja, a Monica je bila jedna od tih priča. Upoznala je 31-godišnjeg biznismena koji ju je pozvao na laganu uživanciju na Barbados te je tako počela avantura.

cura 4 cura 9

Dečko joj se nije svidio, pa je odlučila okušati sreću s drugim te otputovati do San Francisca, ali ni tu nije bilo previše kemije. Na kraju se skompala s 28-godišnjim Talijanom, vlasnikom nekolicine internet stranica, otišla do Rima i tamo se zaljubila na prvi pogled, a uskoro su njih dvoje postali par. U narednih su par mjeseci proputovali ukupno devet zemalja, uključujući i Indoneziju te Filipine, a planiraju nastaviti svoje ljubovanje po svijetu.

cura 3 cura 7 cura 2

Monica tvrdi kako nema ništa loše u tome jer se suštinski radi o običnom spoju, samo na egzotičnoj lokaciji. Seks se na ovakvim putovanjima ne podrazumijeva, osim ako oboje to ne žele, a djevojka tvrdi kako je za svakog svog suputnika napravila iscrpnu pozadinsku provjeru (aha, mo’š mislit’!). Naravno, sada joj se “obični” spojevi čine bezveznima, pa vjeruje kako će se vratiti Miss Travelu ako ne uspije s Talijančićem. Voljeli bismo ju osuditi, ali cura je ipak napravila dosta kilometara (ne brojimo ove u krevetu) u manje od godinu dana, za što bi joj normalnom štednjom trebalo barem 10 godina. Tko zna, možda ovakva praksa postane sasvim normalna kroz par godina jer budimo iskreni, kako je to Tinder bolji?!

TAGOVIdating miss travel put putovanje sponzor sponzoruša stranica za upoznavanje svijet

Komentiraj