Lifestyle

Korisnije od vatre

Aside Banners

Ova fantastična hudica s ušivenim jastukom omogućava kratki spavanac bilo gdje i bilo kada

Piše , Objavljeno

Nema gorega nego kada si u školi ili na faksu, dosadnom obiteljskom ručku ili poslovnom sastanku koji te ne zanima i sve što želiš je ubiti oko, a ne znaš kako. Je li hudica s jastukom rješenje problema?

hypnos 1Svi smo se našli u toj situaciji: vjeđe su teške i sklapaju se, glava lagano klone, kljucanje je u punom jeku, a ti nemaš gdje nasloniti glavu i uhvatiti par minuta prijeko potrebnog spavanca. Budan sanjaš krevet i udobni jastuk na koji ćeš položiti svoju umornu glavu, a zauzvrat dobiješ neudobnu drvenu stolicu ili prljavo staklo autobusa. Na žalost, još nitko nije uspio skombinirati prijenosni krevet, ali što se tiče jastuka, izgleda kako postoji vrlo kvalitetno rješenje. Zove se Hypnos Hoodie, a zapravo se radi o naizgled klasičnoj hudici koja u kapuljači ima ušiven jastuk na napuhavanje. Svakako nije otkriće atoma, ali pošto mi nismo bili dovoljno pametni i poduzetni da to sprovedemo, nemamo zašto biti cinični!

hypnos 4 hypnos 3 hypnos 2hypnos 5

Kako bi sproveli svoju ideju, ekipa iza Hypnos Hoodieja se odlučila okrenuti Kickstarteru te su zatražili 30 tisuća dolara, a šest dana prije isteka kampanje su već skupili preko 100 tisuća dolara, višestruko nadmašivši svoja očekivanja. Izgleda kako su ljudi itekako zagrizli za ono što ova ekipa nudi, a moramo priznati kako se uistinu čini kao dobar deal. Proizvod ionako ne košta više od obične hudice, izgleda sasvim fino, a ako još ima ušiven i jastuk… kud’ ćeš bolje?!

Hypnos Hoodie – promo video:

Hypnos Hoodie dolazi u varijanti sa smičkom (“na ciferšlus”) i kao pulover, a može se birati između nekoliko različitih boja, kao i opcija za djecu i odrasle te one vodootporne. Na prvi pogled izgleda kao sasvim obična majica s kapuljačom, ali skriveni ventil na ovratniku omogućava da se jastuk u kapuljači napuše za svega nekoliko sekundi te savršeno obujmi glavu pospanka ili pospanke. Kada jastuk više nema funkcije, zrak se istim ventilom ispušta i hudica ponovno postaje samo hudica. Ništa, treba odriješiti kesu, jer ovo svakako zaslužuje mjesto u ormaru.

TAGOVIhoodie hudica hypnos hoodie jastuk jastuk u kapuljači majica pulover san spavanje

Komentiraj