Lifestyle

Čuvajte se Aliena iz kanalizacije

Aside Banners

Ova je kuća pravi raj za svakog ljubitelja Predatora

Piše , Objavljeno

Možda na prvu ne zvuči kao idealno mjesto za život, ali kuća uređena kao unutrašnjost predatorskog svemirskog broda maštovit je i zabavan unikat!

predator 7Na svu (ne)sreću, na Zemlji nas ima više od 7 milijardi i jednostavno je statistički nemoguće da nitko nikada nije poželio pretvoriti svoj dom u predatorovu gajbu. Pod “predatorova” naravno mislimo na naslovnog junaka (odnosno rasu) jednog od klasika SF-a kojega je još tamo 1987. godine pošteno naprašio naš dobar drug Arnold Schwarzenegger. Osebujni vanzemaljac s dreadovima i njegov svemirski brod/jezivi muzej trofeja i tada su nas ostavili bez daha, ali očigledno niti blizu kao jednog Šveđanina koji je unutrašnjost svoje kuće uredio upravo u tom stilu.

predator 6

Kuća se nalazi na području Vimpeltorpeta, a trenutno se prodaje i to za nepoznatu cifru, a sadrži neke prilično cool detalje, poput statue Predatora u pravoj veličini, kućnog kina s trofejnim glavama lovine na zidovima (među kojima je i Xenomorph iz Aliena) i malenog glazbenog studija, a najfascinantnije je što ništa od ovoga ne biste mogli zamisliti kada vidite kako kuća izgleda izvana. Ne znamo baš koliko bi bilo ugodno živjeti u takvom brlogu, ali pogledati originalni film u (gotovo) originalnom ambijentu bi definitivno bilo zanimljivo iskustvo!

predator 1 predator 2 predator 3 predator 5 predator 8

TAGOVIčudovište film interijer kuća kuća na prodaju predator uređenje vanzemaljac

Komentiraj