Lifestyle

A dobro je znati

Aside Banners

Ova korisna tablica pokazuje koje su najopasnije kombinacije droga koje bi svakako trebalo izbjegavati

Svatko tko voli uživati u drogama i drugim opojnim sredstvima se zasigurno barem jednom našao u situaciji da kombinira. E pa, dobro je znati što sa čime ide, a što ne!

Piše , Objavljeno

Nalaziš se na tulumu, već si popio pola litre đina i popušio tri-četiri smotuljka sreće, a to je sve bilo prije 20 sati. Onda si šmrketnuo malo speeda, pa ponjupao malo MDMA-a, zabetonirao to s prstohvatom kokiše i sada si spreman svetom Petru na ispovijed uz uvijek vjerni ketamin, ali nešto ti ne da mira i bojiš se da bi ova kombinacija ipak mogla biti smrtonosna. E pa sinko, ako Ozzyu Osbourneu i Charlieju Sheenu nije bila, tebi vjerojatno hoće, pa je prije takvih ekstremnih eksperimenata možda dobro baciti oko na tablicu koju je pripremila stranica TripSit, a koja na vrlo lijep i slikovit način pokazuje koje se droge dobro kombiniraju, a koje svakako treba izbjegavati.

droge

Očito su ove kombe u gornjem lijevom kutu najbolja opcija, jer se radi o drogicama koje djeluju na sličan način, a slično je i s onima u donjem lijevom kutu, samo što u tom slučaju ipak dolazi do malo jačeg spuštanja. Kako na tablici idemo u desno, situacija postaje sve gora, a u donjem desnom kutu se nalaze kombinacije koje nikako ne bi trebalo iskušavati, poput alkohola, antidepresiva i lijekova protiv bolova. Uostalom, većina zvijezda koje su se predozirale su to učinile upravo na ovakav način, pa je najbolje ne igrati se s takvim stvarima nego se držati zelenih područja. Ruku na srce, tamo je i najbolja zabava!

TAGOVIalkohol droga kombinacija opasno opiodi opojna sredstva sigurno smrtonosno

Komentiraj