Lifestyle

Ni u paralelnom svemiru

Aside Banners

Ova majka i kćer tvrde da izgledaju kao sestre. Slažete li se s njima?

Piše , Objavljeno

Jedna je stvar pokušati poslati slavan na račun fizičkog izgleda, ali kada pokušavaš profurati ovakvu glupost jednostavno moramo obaviti trostruki facepalm!

donnaU zadnje je vrijeme svojevrsni trend da ekipa pokušava uhvatiti svojih 5 sekundi slave (vremena su takva da je 5 minuta postalo previše) na račun toga što izgledaju kao netko drugi. Najveća je fora kada imate nekakvu majku i kćer koje izgledaju kao sestre, pa eto, svi se malo začudimo, možda i nasmijemo, poneki se i lagano napale (kombinacija majke i kćeri koje izgledaju jednako… ufff!), ali osim toga što je simpatično, nema nekog prevelikog smisla i utiska na ovaj naš svijet. No, na svaku takvu lijepu priču dođe barem jedan totalni fail, a posljednji je djelo majke i kćeri koje svijetom hodaju po imenu Donna i Mya, te tvrde kako izgledaju kao sestre.

donna 2

O njima je priču napravila američka TV postaja ITV u emisiji This Morning (očigledno im je ponestalo vijesti o Trumpu i Kardashiankama), a i sami su voditelji tvrdili kako ove dvije dame izgledaju kao sestre. Ne znamo koje droge se tamo konzumiraju, ali ovo je otprilike razina LSD-a. Osim što izgledaju “jednako”, Donna i Mya se i odijevaju jednako, izlaze na ista mjesta, druže se s istom ekipom i gotovo ih uvijek smatraju sestrama. Vjerojatno nakon 17. pive, ali ajde… neka im bude. Naravno, internet zajednica je odmah uskočila kako bi podijelila svoje mišljenje o ovom “identičnom” duetu, a evo nekih od najboljih reakcija!

Nije nama problem to što one misle kako izgledaju jednako i silom se pokušavaju uskladiti kako bi te očite sličnosti (ipak su majka i kćer) bile što izraženije, već što televizijske postaje u današnje vrijeme izvještavaju isključivo o negativnostima, retardiranim celebrityima i ovakvim glupostima. “Ali licemjeri s Idesh!-a, i vi pišete o njima!“, reći će neki oštri čitatelj, ali mi već imamo spreman odgovor: zato što je smiješno kako televizijske postaje imaju reportaže o ovakvim glupostima! *mic drop*

TAGOVIblizanke godine kćer majka sestre sličnost

Komentiraj