Lifestyle

Stvarno dan za pamćenje

Aside Banners

Ova momačka nema niti striptizete niti hektolitre alkohola, ali svejedno rastura!

Piše , Objavljeno

Momačka zabava ne mora biti nužno izlika za ubijanje u cugi i pijano slinjenje za nekom jedva prolaznom striptizetom, a ovi su genijalci pokazali kako cijeli taj dan napraviti daleko pamtljivijim!

rambo 2Nekako je postala tradicija da momačke zabave jednostavno moraju biti gotovo nehumano opijanje uz dodatak jednog od ili svih sljedećih sastojaka: striptizete, janjeta/odojka na ražnju, harmonikaša/one man benda na klavijaturama i droga svih vrsta, boja i oblika. Da, ovako na prvu možda izgleda zabavno i zanimljivo, ali ako ste bili na jednom ovakvom tulumu, bili ste na svima jer neke bitne razlike nema. Uistinu su rijetki oni koji smisle nešto originalno i zanimljivo, a prijatelji Dane Sainta su očigledno nabasali na nešto dobro jer je njihov mali projekt gotovo istog trena postao viralni hit. Istina, potrebno je puno vremena i truda, ali za pravog prijatelja, smiješak na njegovom licu i dobru zabavu bome se isplatilo!

Kao velikog obožavatelja lika i djela Johna Ramba, Sainta su prijatelji iznenadili upravo što bi najmanje očekivao, ali i najviše priželjkivao: Rambo danom! Koristeći prvi i drugi nastavak genijalne franšize Sylvestera Stallonea, momci su ujutro “uhitili” totalno nesvjesnog Danu, odveli ga u “policijsku postaju” i pretvorili ga u pravog akcijskog junaka, a zabava se potom nastavila u obližnjoj šumi uz spašavanje zatvorenika, vatrene okršaje, eksplozije i kratku romansu. Naravno, našlo se vremena i za popiti koji gutljaj viskija, ali jasno je kako bezumno opijanje nije bilo cilj ove avanture, barem dok je kamera snimala! Što se događalo nakon svega, nije niti bitno…

Rambo Day – video:

Iako možda nije tehnički savršeno i potpuno dorađeno, ipak je nešto uistinu posebno, a gotovo savršeno ilustrira što to znači imati prave prijatelje. Bilo da se radi o ekipi iz djetinjstva, školskim kolegama ili ljudima s kojima radite, svatko od nas se našao u situaciji da s nostalgijom gleda na prošlost i pita se je li nekada uistinu bilo bolje. Odgovor na to pitanje je nemoguće dati, ali ovi su nam momci pokazali kako i kao odrasli ljudi možemo uživati u životu i cijeniti svaki njegov trenutak. Prava ili lažna, avantura je iza svakog ugla!

TAGOVIalkohol john rambo momačka pijanka rambo svadba sylvester stallone tulum zabava ženidba

Komentiraj