Lifestyle

Vagina na licu

Aside Banners

Ova morbidna maska vagine je jedini kostim koji želimo za ovogodišnji Halloween

Polagano počinju pripreme za Noć vještica, a u moru neoriginalnih i dosadnih kostima, ova maska se čini kao nešto što svakako izaziva pažnju!

Piše , Objavljeno

Biti originalan i svjež za Noć vještica ili bilo koju drugu tradiciju maškaranja je daleko teže nego što mislimo, pogotovo u današnje vrijeme kada izgleda kako se svi furaju na neke superjunake, likove iz Game of Thronesa ili uvijek popularne klasike poput princeza i vještica. No oni koji se žele istaknuti na ovu “svetu” noć prepunu alkohola, droga i drugih aktivnosti zbog kojih ćeš požaliti idući dan ipak trebaju malo više hrabrosti i truda kako bi uistinu ostavili dojam svojom maskom. Uz ovako nešto, to nikako ne bi trebao biti problem!

vagina 1

Radi se upravo o onome što bi svatko pomislio: maski vagine. Da, da… ovo je bez sumnje jedan od najjezivijih kostima koje netko može isfurati, a ne samo da će se ljudi koji te vide s njom istinski šokirati, nego vrlo lako možeš proći kao neki od monstruma iz Dosjea X. Iako bismo ovu ogromnu vaginu vrlo rado isfurali za party na Noć vještica, zapravo se radi o dizajnu namijenjenu sado-mazo ekipi koji je stvorila umjetnica Melissa Coulter, a može se nabaviti na Etsyu za nimalo jeftinih 480 dolara (oko 3 000 kuna).

vagina 2 vagina 3

Priznajemo, to je lova koju će malo tko pljunuti za svoj Halloween kostim, ali ova ručno izrađena silikonska maska je u svakom slučaju iznimno kvalitetan proizvod, barem ako je suditi po osvrtima i kritikama na Etsyu. Ako već ne može poslužiti za maškaranje, možda se s njom može napraviti nešto dobroga u pogledu izvorne namjene, a čak i za nešto malo manje ekstremne ljubavnike može poslužiti kao sredstvo za poučavanje, prvenstveno u tehnikama iznimno teškog i kompliciranog zanata znanog kao oralni seks.

TAGOVIhalloween horor jezivo kostim maska maškaranje noć vještica sado-mazo strašno vagina

Komentiraj