Lifestyle

E tako se već da...

Aside Banners

Ova super-jahta je toliko brutalna da ima i vlastitu plažu – slobodno pogledajte i maštajte

Tko je još vidio imati običnu jahtu s običnim luksuzom, kada si danas svaka šuša s par dinara to može priuštiti. Sada su na cijeni brodice s vlastitim plažama!

Piše , Objavljeno

Nismo baš neki od jahti iz čistog razloga što si ih nikada nismo i nikada nećemo moći priuštiti, ali da kojim slučajem saznamo da nam je bogati stric iz Argentine ostavio poslovno carstvo vrijedno gazilijun dolara, koju hrpu milijuna bismo sigurno dali za nekakav maleni brodić. A pod maleni brodić mislimo na ovaj koncept od Hareide Designa, koji ne da je luksuzan, nego je toliko ekstravagantan da bi i ekipa u Dubaiju razmislila dva puta prije nego što naruči nešto takvo. Za boga miloga, ima vlastitu plažu!

jahta 1 jahta 7 jahta 6 jahta 5 jahta 4 jahta 3 jahta 2

Neimenovani koncept je dugačak impresivnih 108 metara, a ima sve što jedna super-jahta mora imati: veliku dvoranu, bazen, vrt, helipad i već spomenutu vlastitu plažu, što je samo po sebi koncept unutar koncepta koji nam nije potpuno jasan. Ali dobro, koncepti obično imaju takve lude ideje koje vjerojatno nisu izvedive u stvarnosti… ili barem ne izgledaju tako dobro koliko zvuče! Ovaj čamčić pokreće energija sakupljena iz ogromnih solarnih panela, a ako treba malo dodatne snage, tu je i klasični električni dizel-motor. Cijena za sada nije naznačena jer se radi o konceptu, ali u Hareide Designu ističu kako su spremni na proizvodnju ako se pojave zainteresirane stranke.

TAGOVIbrod elita hareide design jahta luksuz super-jahta

Komentiraj