Lifestyle

spasimo pepeljugu

Aside Banners

Ova žena traži 100,000 dolara na GoFundMe kampanji jer joj se baš i ne radi i mi ne vidimo problem

Piše , Objavljeno

Umjesto da tražite posao zašto ne biste pokrenuli GoFundMe kampanju i jednostavno tražili druge ljude koji rade i zarađuju da vam uplate novce dok vi ne radite ništa? Zvuči bizarno? Pa ovaj model postoji otkako postoji i Hrvatska. Ako možemo svaki dan financirati neradnike koji (ne) sjede u Saboru, u čemu je problem da i ti tražiš isto?

Pola milijuna kuna recimo? Zvuči dobro? Nemoj dopustiti da te trivijalna stvar kao što je moral omete u životu kakav želiš i zaslužuješ, a to je biti plaćen za nerad! Ako ti se ova ideja čini primamljivom, ali neda ti se učlanjivati u političke stranke, ova djevojka će ti objasniti kako da do svojih nezarađenih para dođeš na lakši način.

Margarita Tomovska je na GoFundMe platformi pokrenula kampanju u kojoj traži 100 tisuća dolara za sebe jer je, kako tvrdi, nitko ne želi zaposliti.

Snimka zaslona (9)

Margarita za svoje stanje nezaposlenosti krivi policiju koja je, kako ona kaže, uznemiruje nakon što su je prošle godine lovili jer je jurila 200 km/h kroz New South Wales, dok je njezina kćerkica sjedila na stražnjem sjedalu bez sigurnosnog pojasa.

A policija je “uznemiruje” tako što joj nakon incidenta baš i ne olakšava da vidi svoje dijete, a i teško joj je zadržati posao.

Inače, ova brižna mama redovito objavljuje fotke na društvenim mrežama, pokazujući skupu dizajnersku odjeću i pozirajući na bijesnim autima.


View this post on Instagram

Versaced out ?? #M6

A post shared by ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska) on

Automobil s kojim je jurcala ispred policije u studenom je također kul i iznosi 260.000 dolara, kako navodi Daily Mail. Tako da, ako ćemo biti fer, 100,000 dolara koje traži na GOFundMe kako bi preživjela je zapravo socijala.
Ako i vi želite pomoći sirotoj Pepeljugi i nadodati na 175 dolara koje je već prikupila, to možete napraviti ovdje. 

TAGOVIGoFundMe

Komentiraj