Lifestyle

Od krame do milijuna

Aside Banners

Ova žena zarađuje 25 milijuna dolara godišnje prodajući tuđe smeće na eBayu

Piše , Objavljeno

Stara poslovica kaže kako je ono što je nekome smeće drugome blago, a to najbolje shvaća Linda Lightman, koja je iz svega izgradila poslovno carstvo.

UntitledZnate li kako ovog trenutka u svom domu imate barem 52 predmeta čija je ukupna vrijednost oko 20 tisuća kuna i koje biste komotno mogli prodati bez da osjetite neku veliku razliku u svom svakodnevnom životu? Tako barem tvrdi Linda Lightman, poduzetnica iz predgrađa Philadelphie koja je izgradila ogromno poslovno carstvo prodajući tuđe smeće (pod smeće ne mislimo doslovno na smeće iz kante, nego starudiju i gluposti koje vam više ne trebaju) preko eBaya te godišnje na tome diže čak 25 milijuna dolara! Bome, ona poslovica kao da je napisana za nju…

Linda, inače majka dvoje djece, se u igru ubacila prije 15-ak godina prodajući stare igrice svog sina, a vrlo je brzo shvatila kako joj te stvari leže jako dobro. Počela je prodavati i neke svoje stvari koje su joj postale nepotrebne, poput starih komada namještaja ili obuće i odjeće, a uskoro je skužila i male tajne zanata koje svakako pomažu da vaša ponuda bude primamljivija, poput dobrih i kvalitetnih fotki i primamljivih opisa predmeta. Stvari su postale mnogo ozbiljnije kada su njezine usluge počeli tražiti prijatelji i rodbina, a nije trebalo čekati dugo da zaposli svog prvog pomoćnika.

Linda’s Stuff – TV reportaža:

Danas drži skladište od nekih 9 tisuća kvadrata i upošljava nekoliko desetaka stalnih zaposlenika, a njezin Linda’s Stuff okreće masnu lovu i izgleda kako jednostavno ne može ostati bez posla! Njezina tvrtka na eBay svakodnevno postavi preko 5 000 predmeta, a trenutno je na njihovoj listi čak 140 tisuća unikatnih komada “smeća”, uglavnom odjeće, obuće i kozmetike. Dakle, proskenirajte svoj stan i provjerite što vam sve ne treba pa umjesto da to nonšalantno iskipate u neki potok ili šumarak, mrš na eBay i zaradite svoje milijune!

TAGOVIeBay kozmetika linda's stuff moda poduzetnica prodaja roba

Komentiraj