Lifestyle

Jak je deda

Aside Banners

Ovaj 61-godišnji Kinez ima toliko isklesano tijelo da smo ozbiljno ljubomorni

Piše , Objavljeno

OK, nije nam bed kada je ekipa naših godina u boljoj formi i ima definiranije tijelo, ali kada nas duplo stariji čovjek ovako osramoti… vrijeme je za neke životne promjene!

xiangAko nam je već sada, u kasnim 20-im i ranim 30-im godinama života teško održati liniju i redovito servisirati naše tijelo kakvom vježbom, što će tek biti kada ostarimo i postanemo djedice? Hoćemo li biti jedva pokretne nakupine starih kostiju i masnih naslaga koje samo čekaju da ih strefi infarkt ili ipak postoji drugi način? Ako će nam inspiracija biti Liang Xiang, 61-godišnji Kinez podrijetlom iz provincije Yunnan, svakako ima nade!

xiang 4

Ovaj starac naime ima toliko izdefinirano tijelo, da bez imalo problema može posramiti većinu duplo mlađih muškaraca, a pogotovo svoje vršnjake. Iako se čini da je ovo produkt cjeloživotne vježbe, ovaj je bivši električar počeo raditi na svom tijelu tek prije 10-ak godina i to kako bi bio fizički spreman baviti se svojom pravom ljubavlju: vožnjom automobila. No, kako to često biva s teretanom, nakon nekog vremena se navukao, a sada provede i nekoliko sati dnevno vježbajući.

xiang 3 xiang 1xiang 5

Naravno, u ovakvim je slučajevima bitna i prehrana, ali Xiang jede sve što poželi jer vjeruje kako njegovo tijelo najbolje zna što mu treba. Ipak, pazi da uvijek pojede maksimalno 70% onoga što mu želudac “govori” te svoju prehranu podijeli na nekoliko manjih obroka tijekom dana. Sve ga je to učinilo senzacijom na kineskim društvenim mrežama pa je Xiang vrlo brzo postao svojevrsna ikona umirovljenika, ali i motivacija svima mladima koji misle kako je nemoguće smršavjeti ili imati ovakvo tijelo. No Xiang je skroman i još uvijek želi samo jedno: nastupati na slavnom reliju Dakar. Uz ovoliko vježbe, mislimo da je fizički potpuno spreman, a sada kako vozi… to ćemo nadamo se uskoro i saznati!

TAGOVIdefinicija fit kinez liang xiang sexy starac teretana tijelo tjelovježba trbušnjaci vježba

Komentiraj