Lifestyle

Samo nek' je Versace

Aside Banners

Ovaj Albanac je najveći fan modne marke Versace, a kič kakav živi je pravi stereotip Balkanca

Nas Balkance (da, da... svi smo mi Balkan) u svijetu često gledaju kao neukusne i gotovo priproste divljake. Ljudi poput Shenkija su svakako razlog tome!

Piše , Objavljeno

Shenki Maslani je prototip pravog Balkanca: ima 30 godina i dobro uhodan biznis prodaje automobila (usuditi ćemo se reći kako vjerujemo da svi njegovi poslovi nisu 100% legalni), Albanac je koji živi na sjeveru Makedonije u selu Aracinovo te se ponosi time da ima najveću kuću u okolici. Dobro, možda nema baš najveću kuću, ali njegova ima fasadu i izgleda kao da se pokojni Versace ispovraćao po njoj jedno 13 milijuna puta. Shenki je naime zasigurno najveći fan slavne modne marke na ovim prostorima, a ne bismo se začudili da je i šire. U sve što Versace nudi i predstavlja se zaljubio još 2009. godine, a od onda je potrošio otprilike milijun eura kako bi se okružio svime što predstavlja tu modnu marku, sa slavnim logotipom meduze kao ponavljajućim simbolom.

versace 1 versace 3 versace 4 versace 6

 

Počeo sam kupovati Versace odjeću, a zatim sam brendirao svaki komad u svojoj kući u simbole Versacea. Od kupaonskog poda do plahti. Brendirao sam svoje automobile, bazen, dom, čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, tepisi, zastori… nema ništa što nije brendirano. Znate, čak i tanjuri s kojih jedem imaju Versace znak na sebi. Svaki komad u mojoj kući. Ja živim Versace.“, hvali se Shenki, te zaključuje svoju epopeju: “Živim svoj Versace san i nije mi žao platiti 188 eura za Versace gaće ili 45 eura za Versace čarape.

versace 5 versace 7

Njegova je opsjednutost otišla toliko daleko da će uskoro i službeno promijeniti ime u Shenki Versace, naziv pod kojim ga svi u Makedoniji ionako poznaju već godinama. Planira otvoriti i tematski Versace kafić u Skoplju, a vjeruje kako će takav plejs biti prava atrakcija. Nada se kako će mu na otvaranje doći legendarna Donatella Versace, ali nismo baš sigurni kako će slavni modni brand pristati da se njihovo ime i ikonografija koriste u takve svrhe. Ipak, Shenki se ne brine previše oko potrebnih dozvola jer na kraju krajeva… tko mu išta može? Ako postoji netko ili nešto što je Versace, onda je to on!

TAGOVIalbanija brand kič makedonija moda shenki maslani stil trash versace

Komentiraj