Lifestyle

5 minuta posla i majstor je spreman

Aside Banners

Ovaj je cosplay majstor pokorio internet i svima pokazao kako se TO radi

Piše , Objavljeno

Nećemo se lagati: nema nam ništa ljepše nego vidjeti seksi, utegnute djevojke u kostimima naših omiljenih SF/fantasy heroina. Ipak, i druga strana medalje ima svoj sjaj!

cosplay 17

Cosplay iliti “costume play” u nekom od svojih oblika dio je svakodnevnog života geekova još od samih početaka pop kulture, a danas je teško zamisliti bilo koju stripovsku/SF/fantasy/gamersku/anime/fandomsku ili neku od sličnih konvencija i sajmova bez hrpe brutalno utegnutih i za jezik isplaziti dooobrih komada u kostimima naših omiljenih heroina (dakako, postoji tu i hrpa kostimiranih mužjaka, ali zna se da je cosplay primarno ženska domena). S druge strane, geekovi sa svih strana svijeta u svojim podrumima i garažama i sami pokušavaju rekreirati omiljene kostimirane junake, no rijetko koji to odluči podijeliti s javnošću. Oni koji to i učine, uvijek nas oduševe.

Jedno od najjačih imena u tom amaterskom cosplay svijetu je zasigurno i Anucha “Cha” Saengchart, Tajlanđanin koji se po danu brine o starim i nemoćnim ljudima, a nakon posla smišlja genijalne kostime od svakodnevnih predmeta. Naravno, uglavnom se radi o totalnim katastrofama, ali toliko su svježi i zanimljivi da ih jednostavno obožavamo. Sve svoje pokušaje stavlja na vrlo popularnu Facebook stranicu Lowcost Cosplay, a koliko je uspješan, provjerite i sami!

cosplay 1 cosplay 2 cosplay 3 cosplay 4 cosplay 5 cosplay 6 cosplay 7 cosplay 8 cosplay 9 cosplay 10 cosplay 11 cosplay 12 cosplay 13 cosplay 14 cosplay 15 cosplay 16 cosplay 18 cosplay 19 cosplay 20 cosplay 21 fswu46o1negbsltngz1t

TAGOVIanima cosplay fantasy geek igrice kostimi lowcost cosplay pop kultura sf

Komentiraj