Lifestyle

Ima se, može se

Aside Banners

Ovaj lovaš je izgradio divovsku podzemnu garažu po uzoru na Batmana

Piše , Objavljeno

Kada imaš love kao Bruce Wayne možeš postati pravedni osvetnik i očistiti svoj grad od kriminala… ili izraditi prljavo skupu podzemnu garažu za svoje Ferrarije i Lamborghinije!

kuća 5Mi obični smrtnici možemo samo sanjati o perverzijama u kojima uživaju Bruce Wayne i njegov alter ego Batman, ali u ovom (pravom) svijetu postoje ljudi dovoljno bogati da si priušte barem djelić luksuza koji je svakodnevica ekscentričnog stripovsko-filmskog junaka. Neimenovani je multimilijunaš iz Melbourna tako angažirao arhitektonski ured Molecule da osmisle ogromnu garažu za njegovo luksuzno južnjačko imanje, a ovi su odlučili ne remetiti sklad gradnje te projekt smjestiti ispod zemlje!

kuća 1 kuća 2 kuća 3 kuća 4 kuća 6 kuća 7

Prokopan je divovski prostor ispod teniskih terena u kojem je izgražena minimalistička garaža po uzoru na onu iz Nolanove Dark Knight trilogije, a jedina je razlika što se u njoj neće parkirati Tumbleri, već skupocjeni Ferrariji, Lamborghiniji, Aston Martini i nekoliko vrlo zanimljivih old-timera. Vjerojatno nisu uspjeli ugurati niti stalak za superjunačko odijelo i oružarnicu, ali tko zna… pratiti ćemo vijesti iz Melbournea, pa ako počnu izvještavati o maskiranom osvetniku koji sije strah među lokalnim kriminalcima, znamo na koga ćemo prvoga posumnjati!

TAGOVIbatman bogato dark knight ekstravagantno garaža luksuz

Komentiraj