Lifestyle

Totalno razumljivo

Aside Banners

Ovaj je očajni patnik odabrao zatvor samo kako ne bi morao biti doma sa svojom ženom

Kada shvatiš kako ti je bolje iza rešetaka s ubojicama i silovateljima nego u sobi s vlastitom ženom, znaš kako nešto definitivno ne štima!

Piše , Objavljeno

Nećemo biti one stereotipne seljačine koje tvrde kako muškarci bježe u birtiju kako bi se maknuli od svojih dosadnih žena, ali ponekad to uistinu jest tako. No, dok većina ipak pribjegava alkoholnim aktivnostima ili eventualno sreću potraži u naručju ljubavnice, 70-godišnji Lawrence John Ripple iz Kansas Citya je odlučio otići u krajnost i natjerati zakonodavne institucije da ga uhite i strpaju u zatvor samo kako bi se mogao maknuti od svoje žene, s kojom se toliko posvadio da ju više nije mogao niti smisliti, a kamoli biti u istoj prostoriji s njom.

lawrence

Lawrence je 2. rujna ušetao u poslovnicu banke u svom susjedstvu, lagano se dogegao do službenice i predao joj papirić na kojem je pisalo kako ima pištolj i kako želi da mu da sav novac koji ima. Ona mu je predala ukupno 2 994 dolara, a on je novac uzeo, jednako laganim korakom odšetao do prve stolice u predvorju banke i sjeo te zaštitaru priznao kako je upravo “orobio banku“. Naravno, policija ga je bez problema uhitila, a on se nije nimalo opirao. Štoviše, bio je prilično sretan. Ipak, njegov je plan otkriven jučer te ga je sudac pustio iz zatvora, pretpostavljajući vjerojatno kako će mu veća kazna biti odlazak do žene od koje je pokušao pobjeći nego spavanje iza rešetaka s ubojicama, silovateljima i ostalim šljamom. Dobar pokušaj Lawrence… suosjećamo!

TAGOVIbijeg ludo pljačka smiješno zatvor žena

Komentiraj