Lifestyle

Krumpiiiiiira

Aside Banners

Ovaj je poduzetnik dokaz kako čak i “najgluplja ideja ikad” može donijeti brdo para

Piše , Objavljeno

Nekada su čak i najgluplje ideje potencijalni zlatni rudnik, a ovaj je genijalac dokazao kako slanje krumpira s personaliziranim porukama može biti jako dobar biznis!

krumpir 1Pokušajte si zamisliti najgluplju moguću ideju za pokretanje nekog vlastitog posla i sumnjamo kako ćete doći i blizu onoga što je “skuhao” 24-godišnji Alex Craig iz Texasa, živi dokaz toga da originalnost i malo poduzetničkog duha mogu od svakog govna napraviti unosan biznis. Ovaj je momak, inače developer aplikacija, u vjerojatnom pijanom bulažnjenju došao na ideju da ljudima ponudi personalizirane poruke napisane na krumpirima, koje bi im slao poštom po cijeni od 8-10 dolara (oko 70-ak kuna).

krumpir 2

Njegova mu je djevojka odmah rekla kako neće prodati niti jedan takav krumpir i kako je to bez sumnje najgluplja ideja na svijetu, a on se zainatio i već je drugi dan od kada je pokrenuo posao imao narudžbe u vrijednosti od 2 000 dolara!

Potato Parcel – reportaža:

Rekao bih da su dvije stvari koje ljude najviše sputavaju u životu strah i sumnja“, ponudio je Craig par zrnaca mudrosti za sve nas ostale i nadodao: “Strah od poraza i gubljenja vremena i sumnja da stvarno možete postići nešto veliko!” Njegov je Potato Parcel aktivan nekoliko mjeseci i narudžbe idu kao lude. Dovoljno je samo otići na stranicu, naručiti svoj krumpir i ostaviti personaliziranu poruku te pričekati nekoliko dana dok osoba kojoj ga želite poslati ne dobije svoj poklon. Craig je do sada poslao na tisuće krumpira diljem SAD-a i mjesečno na tome digne oko 10 000 dolara čistog profita, pa vi recite koliko je njegova “glupa ideja” zapravo glupa. Hmh, sada se oni dresirani skakavci koji kose travu ne čine kao takva ludost, zar ne?

TAGOVIbiznis ideja krumpir originalno poduzetnik potato parcel

Komentiraj