Lifestyle

Suza za sve

Banner 300

Ovaj je tip počeo zapisivati sve razloge zbog kojih njegova žena plače, a mi ćemo slijediti njegov primjer

Piše , Objavljeno

Opće je prihvaćen stereotip kako su žene emotivnije od nas muškaraca, a poznato je i kako će mnogo lakše pustiti suzu. No neki od ovih razloga su jednostavno… urnebesni!

suzeOsim ako nisi totalni psihopat ili su ti emocije kirurški odstranjene prilikom rođenja, sigurno si pustio iskrenu suzu barem jednom u životu. I neka si, nema ništa lošega u tome da malo otpustiš ventile i pustiš da ti bol i tuga skliznu niz obraze jer je, ruku na srce, katarzično. Ako si pak djevojka, opće je mišljenje kako nemaš previše problema s pokazivanjem svojih emocija, a to vrijedi i i za plakanje. Bilo da se radi o kakvoj romantičnoj komediji ili sitnici poput loše frizure, isplakati ćeš se kao kišna godina, ali ipak i ti imaš neke standarde. Ili?

Sudeći po objavi nekog nepoznatog Mirka, žene mogu plakati zbog doslovno svega. Istina, ovdje se konkretno radi o njegovoj ženi, ali i mi smo upoznali mlade i nešto starije dame koje nemaju apsolutno nikakvih kočnica kada se govori o otpuštanju ventila svojih emocija. Spomenuta je žena ipak pomalo ekstremna, pa će se tako rasplakati na fotografiju slatkog praščića, ali i ako se sjeti da labudovi mogu biti homoseksualci (od dragosti, naravno). Uistinu, izgleda kako svaki trenutak proveden s njom nosi potencijalnu opasnost od nekontroliranog pekmeženja, a upravo je to bio jedan od glavnih razloga zašto je ovaj tip odlučio složiti popis.

popis

Iako postoji vrlo velika mogućnost da se radi o lažnoj zajebanciji, moramo priznati kako je frajer ipak na tragu nečega dobroga. Ako znamo neke od glavnih okidača koji naše žene, djevojke, majke i prijateljice dovode do suza, možda ih možemo pokušati izbjeći i time svima olakšati život. S druge strane, one će onda morati potražiti ispust u nekom drugom obliku, tako da postoji mogućnost da briznu u plač čim vide našu ružnu facu. A bome, to svakako nije poželjno!

TAGOVIbizarno emocije plač popis smiješno suze žene

Komentiraj