Lifestyle

Čovjek koji je skužio sve!

Aside Banners

Ovaj majstor živi s dvije seksi djevojke, ali niti to mu nije dovoljno pa traži i treću!

Piše , Objavljeno

Mnogi prije njega su to probali i žestoko se opekli, ali izgleda kako je Britanac Adam Lyons kužio kako imati zdravu i stabilnu poligamnu vezu. Najsretniji čovjek na svijetu ili naivac kojem slijedi katastrofa?

adam lyonsU teoriji se poligamija čini kao najbolja stvar ikada i mnogi bi se muškarci i žene željeli okušati u takvoj vezi (iako će to većina negirati), ali u praksi stvari vrlo brzo krenu loše i ono što je možda počelo kao skladan odnos između nekoliko ljudi, postane prava borba za ljubav i naklonost u kojoj ljubomora i ponos vrlo brzo zasjene sve što je nekada bilo pozitivno. To ipak ne znači kako poligamija ne može uspjeti, a najbolji je primjer i najveći zagovaratelj ovog oblika odnosa, danas 34-godišnji Britanac Adam Lyons, koji već godinama živi u blagostanju sa svoje dvije djevojke, Jane Shalakhova, a sada je spreman i na četvrtog člana svoje neobične ljubavne zajednice.

adam lyons 2

Postoje “dobar” trojac i “loš” trojac… Ovaj je definitivno dobar!

Kao klinac je bio totalni šmokljan i nitko od njegovih školskih kolega nije mislio kako će ikada imati curu, a to je imalo snažan utjecaj na njegovo cjelokupno samopouzdanje. Sve se promijenilo kada je Adam kao 25-godišnji domar bez mnogo perspektive odlučio promijeniti svoj život i postati uspješan, a prvi je korak bio učenje kako pristupiti ženama. Počeo je čitati knjige poznatih svjetskih majstora ljubavnog zanata i učiti trikove i fore, a vježbao ih je po noćnim klubovima i ulicama Londona. Vrlo brzo je od junfera postao Hugh Hefner koji bi svake večeri kući vodio djevojke o kakvima je prije samo mogao sanjati. Ali kako ne možeš cijeli život jesti samo pizzu jer kad-tad dosadi, tako ne možeš niti svaki dan provesti bareći drugu žensku, a Adam je svoje pohode odlučio zamijeniti potragom za pravom ljubavi.

adam lyons 3

Brooke je gore, Jane je dolje, a bilo tko drugi je višak!

I našao ju je u Alexandri s kojom se ubrzo seli u Teksas gdje počinju živjeti zajedno, a zatim se i žene. No Alexandra nije željela imati djecu što je počelo predstavljati vrlo veliki problem pa se par odlučio na kompromisno rješenje: pričekat će dok Alexandra ne bude bila spremna na potomke, a do tada će oboje moći viđati i seksati se s drugim ljudima. Takav je stil života funkcionirao vrlo dobro dok Alexandra nije nagovorila svog muža da izađe s njenom prijateljicom Brooke Shedd, mladom i vrlo otvorenom biseksualkom. Kao u nekakvoj lošoj sapunici, Adam se zaljubio u Brook te se 2012. rastao od Alexandre (bez brige, i ona si je našla novog jebca) i počeo živjeti sa svojom novom djevojkom i njezinim sinom Oliverom.

Adam Lyons i njegove djevojke – TV reportaža:

Adam i Brooke su otpočetka živjeli poligamno, vrlo često zajedno bareći zgodne žene, a to je trajalo sve dok 2013. godine nisu upoznali mladu fotografkinju Jane Shalakhovu s kojom su se odmah skompali i vrlo brzo završili ispod postelje. Seks je bio nezaboravan (a kako i ne bi), a ovaj je trojac ubrzo shvatio da ih ipak veže nešto snažnije, nešto što bismo mogli nazvati ljubavlju pa su se preselili u Los Angeles i kupili kuću u kojoj trenutno žive kao jedna velika sretna obitelj. Brooke je u međuvremenu rodila i drugog sina, Dantea, a i Jane se nada kako će uskoro Adamu podariti još jedno dijete. Ona svoje dane provodi u uredu, a navečer se odmara i brine o djeci zajedno s Brooke. Adam pak radi kao savjetnik za zavođenje, a slobodno vrijeme provodi s obitelji ili na romantičnim spojevima sa svojim djevojkama. Što se tiče seksa, oni to rade na sve moguće načine: u troje, svatko sa svakim ili uz četvrtu djevojku koju pokupe u nekom klubu. I sami priznaju kako bi željeli da se njihova zajednica proširi još jednom djevojkom (izgleda da ima mjesta samo za jednog alfa mužjaka), ali svjesni su kako većini ljudi to ne izgleda kao pretjerano zdrava okolina. A opet, ako pogledamo porast broja razvoda u proteklih 20-ak godina, nije niti monogamija najsretnije rješenje…

TAGOVIeksperiment ljubav monogamija obitelj poligamija seks seks u troje slobodna ljubav

Komentiraj