Lifestyle

Uff, neugodnjak!

Aside Banners

Ovaj mladi par se uvjerio kako seksi igrice sa lisicama brzo mogu krenuti u sasvim krivom smjeru

Piše , Objavljeno

Seksi igrice pod plahtama često znaju učiniti naš život uzbudljivijim i sretnijim, ali tu i tamo se dogodi da se pretvore u pravu tragikomediju.

lisice 1Iako ono što radimo u svoja četiri zida uglavnom treba ostati između ta četiri zida, nekada se dogode uistinu bizarne i neobične avanture koje treba podijeliti sa svijetom, pogotovo u svrhu daljnje edukacije i sprečavanja ponavljanja istih pogrešaka. Upravo je to napravio altruistički nastrojeni Reddit korisnik weekendwarrior2964, čija se priča o lisicama proširila ovim internet servisom i u svega 24 sata postala jedna od najpraćenijih i čitanijih.

U kratkim crtama, frajer je pronašao neke stare lisice i pokušao začiniti seksualni život sa svojom djevojkom tako da ju je istima “zatočio” za krevet. Nakon što su odradili posao, htio ju je osloboditi okova, ali je skužio kako se ne radi o onim običnim plastičnim seks-lisicama, već o metalu kojeg se ne može tako lako osloboditi. Barem ako nemaš ključ. Koji on nije imao. Tu počinje njihova avantura tijekom koje tip kroz iduća 24 sata pokušava osloboditi jadnu djevojku da bi na kraju jednostavno… ma, pročitajte sami!

lisice 2 lisice 3 lisice 4 lisice 5

Izgleda kako je netko bio pod dojmom 50 nijansi sive, ali nije bio spreman na rizike koje takve seksi igrice donose. Na svu sreću, cijela je situacija završila happy endingom (tojest, dvostrukim, jelte…) tako da se sada i mi i oni mogu smijati ovom događaju i na njega gledati kao zanimljivo i uzbudljivo životno iskustvo. Lijepo je stoga što je ova priča zapravo romantičan film… zamislite samo da se radilo o žanru horora!

TAGOVIbizarno igrice lisice seks seksi smiješno

Komentiraj