Lifestyle

Bolje se roditi bez k***a nego bez sreće

Aside Banners

Ovaj nesretnik ima još samo 100 erekcija prije nego što mu penis otkaže poslušnost

Piše , Objavljeno

U priči koja je toliko nevjerojatna, da ju čak niti najbolji američki scenaristi ne bi mogli smisliti, jedan se nesretnik mora suočiti s jednom od najvećih muških noćnih mora: gubitkom erekcije… zauvijek!

erection 2Ljudi se općenito boje ići kod doktora ili na sistematske preglede iz vrlo jednostavnog razloga: svi se mi bojimo mogućih loših vijesti. Ono, misliš kako je sve u redu i kako su potrebni testovi samo rutina, a onda te doktor strefi s nekom bombom koja će ti promijeniti život…. uglavnom nagore! Nešto se slično dogodilo korisniku pod pseudonimom R.L.S. koji je za BroBible otvorio svoju dušu i priznao kakav ga je takav šok dočekao nakon jednog sasvim bezazlenog sistematskog. Sreća u nesreći je da nema nikakve tumore i ne ostaje mu svega 2 mjeseca života, ali vijesti koje je primio definitivno nisu nešto što bi bilo koji muškarac želio čuti.

Ovaj je 34-godišnjak tako otkrio kako ima još otprilike 100 pravih, orgazmičkih erekcija prije nego što mu penis zauvijek prestane “raditi”, a to je po saznanju njegovih doktora prvi ovakav zabilježen slučaj. Zapravo se radi o poremećaju kojeg su nazvali idiopatska fibroza corpore cavernose, a nastaje kada se zbog autoimune reakcije prilikom svake erekcije stvaraju maleni ožiljci u “rezervoaru” penisa koji se puni krvlju. Doktori procjenjuju kako R.L.S ima još otprilike 100 pravih erekcija (tu se ne računa jutarnji stojko) prije nego ti ožiljci uzrokuju nepovratnu štetu iliti, kako bi mi laici to rekli, prije nego što mu penis umre. Ono što je posebno zabrinjavajuće jest da ne postoji nikakva prijašnja ozljeda niti bilo kakav drugi razlog koji bi uzrokovao ovakav defekt, već se jednostavno radi o lošoj sreći. Eto, sada se moramo brinuti i oko toga!

2011 American Music Awards - Show

Za nju bi se dalo potrošiti koju… :)

Pošto R.L.S. za sebe kaže kako je ženskar, ovo mu je palo kao pravi udarac u jaja, a u budućnosti će morati itekako voditi računa o tome kako iskorištava svoje preostale stojane. Kaže kako je od kada je dobio vijest spavao sa samo jednom ženom i odmah nakon seksa doživio teški napadaj panike, a izgleda kako će morati raditi opaku selekciju i ne trošiti se uzalud. Naravno, masturbacija više ne dolazi u obzir, ali noćne polucije su itekako moguće pa čovjek više ne može niti spavati u miru! Zato moli pomoć svakoga tko se možda našao u sličnoj situaciji. A ako ništa drugo, sigurni smo kako će mu uskoro priči neki hollywoodski agent te zatražiti prava na ovu neobičnu priču. Ovakvu bizarnost čovjek jednostavno ne može izmisliti!

TAGOVI100 erekcija bizarno bolest doktor erekcija nalaz penis seks sistematski pregled

Komentiraj