Lifestyle

Kakav majstor

Aside Banners

Ovaj samouki tattoo-majstor stvara fotorealistična remekdjela na ljudskoj koži

Novi wunderkind u svijetu tetoviranja stvara takve crteže da bi čak i najistreniranije oko moglo pomisliti kako se radi o fotografiji, a što je najbolje... dečko je samouk!

Piše , Objavljeno

Novozelanđanin Steve Butcher je pošteno uzdrmao tattoo svijet i svojim hiperrealističnim tetovažama na prepad osvojio sve one koji vole šaranje po tijelu. Trenutno je jedan od najtraženijih majstora na konvencijama, ali on je i dalje prilično skroman te svoj posao obavlja iz studija Matt Jordan’s Ship Shape Tattoo u Aucklandu, gdje se zanatu uči već pet godina. Uči? Da, teško je vjerovati da je ovaj dečko još uvijek relativni gušter, pogotovo kada vidimo razinu njegova rada.

Tattoo of Joker – video:

Dečko se proslavio tetovažama koje izgledaju doslovno kao da je netko preslikao fotografiju na ljudsku kožu, a svaki majstor tetoviranja zna koliko je to teško, pogotovo kada se love takvi detalji poput grašaka znoja na čelu ili dubokog pogleda u oku. Butcher to ne bi mogao da nije nevjerojatno talentiran, a prije nego što je otkriven, pohađao je umjetničku školu. Jedan je njegov prijatelj, inače tattoo majstor, skužio kakav talent ovaj ima te mu predložio da se okuša u tetoviranju, a Steve je prihvatio poziv i vježbao prvo kod kuće, a zatim na bilo kome tko je bio spreman poslužiti mu kao živo platno! Rezultat je sljedeći:

tattoo 1 tattoo 2 tattoo 3 tattoo 4 tattoo 5 tattoo 6 tattoo 7

Steve crta razne motive, od portreta ljudi do životinja, ali kao velikom fanu košarke mu je najdraže bilo što što ima veze s NBA ligom. Kada ne tetovira i putuje po konvencijama, bavi se slikarstvom i to uglavnom akrilnim bojama, a to mu zasigurno pomaže da svoje skillove drži na ovako zavidnoj razini. Ufff, da je para i prilike, svakako bismo mu dali da nam nešto pošara… nekog Keruma na leđa ili dr. Ivu Sanadera na prsa?

TAGOVIfotorealistično majstor remekdjelo steve butcher tattoo tetovaže tetoviranje

Komentiraj