Lifestyle

Banner 300

Ovaj sklopivi električni bicikl je dovoljno jak da može povući SUV i peglati kroz snijeg

Piše , Objavljeno

Mi gazimo na posao na svom “mauntnbajku” koji imamo od svojih tinejdžerskih godina i često susretnemo poslovnjake na sklopivim biciklima kako pedaliraju na istu sudbinu kao i mi. Pomislimo si – nije uopće loše, ima smisla, živimo u gradu, ograničeni smo brojem kvadrata u kojima živimo i ne bismo morali tegliti bicikle niz stepenice, a i uvijek se brinemo gdje ćemo ih ostaviti.

Svejedno se nikako nismo zagrijali za sklopive bicikle bez obzira na njihove praktične prednosti jer eto – podsjećaju na sklopive ponike iz vremena koja su odavno prošla.

Zakotrljala se potpuno nova priča sa sklopivim biciklima – naime MOAR ebike je električna pila kojoj tepaju da je čudovište jer može bez problema povući SUV.

moar-ebike-fat-tire-folding-1

MOAR dolazi s aluminijskim okvirom, full-amortizacijom i 48-voltnom/750-wattnom baterijsko pogonjenim motorom. Čak i kad baterija krepa (što se ne bi trebalo dogoditi) – tu su ti pedale. I sve se to bez ikakvih problema sklopi u pakovanje koje možeš staviti iza ormara ili ispod kreveta. Postiže brzinu od 32 kilometra na sat, a čak ni snijeg neće biti problem jer ima baš dobre i široke gume.

Baci oko na električni bicikl koji ćeš možda poželjeti uskoro pod svojim nogama.

A usput – nije uopće loše ne zagađivati okoliš i štediti novac – usprkos inicijalnoj investiciji.

Cijena? Bit će poznata sutra – OVDJE.

TAGOVIbicikl ebike električni bicikl moar zaštita okoliša

Komentiraj