Lifestyle

E to je život!

Aside Banners

Ovaj tip putuje svijetom, kuša različite pizze i živi svoj san

Piše , Objavljeno

Kažu da se treba držati onoga što najbolje radiš i što te najviše usrećuje, a izgleda kako je ovaj majstor pronašao savršeni životni put. pizza Upoznajte Phila Duncana, naizgled običnog mladića s poprilično neobičnom ljubavlju: pizzom.

Favourite day in Thailand so far #pizza

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

Ruku na srce, nije nimalo teško zavoljeti ovo talijansko (iako neki tvrde kako nije njihovo) jelo i malo će tko odbiti finu toplu krišku, ali Phil je svoju ljubav odveo na sasvim novu razinu. On naime putuje svijetom i kuša pizzu u svakom mjestu na koje dođe, a dosad je prošao preko 30 zemalja na 5 kontinenata i probao na desetke različitih varijanti, o čemu svjedoči na svom blogu, Travel Slice. Naravno da u današnje vrijeme ne možeš bez Instagrama, pa je Phil i u tom segmentu s preko 12 tisuća followera poprilično jak igrač.

Il be getting so much use out of this costume #Halloween #pizza

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

Ljubav prema pizzi duguje posjetu zabavnom parku Disneyland u Parizu, gdje je prvi put jeo pizzu na bagetu. Kada je odrastao, odlučio je svoju ljubav prema ovoj klopi unovčiti, pa je krenuo putovati i pisati o tome, što mu se izgleda i počinje isplaćivati. Kaže kako mu je najdraža ona iz lokala Front Street Pizza u New Yorku, a najgora se jede u Argentini. Fascinira ga kako u koji god kutak svijeta došao, kolika god zabit to bila, vrlo je malena šansa kako tamo neće naći nekoga tko peče i prodaje pizzu. Zanimljivo je stoga kako još uvijek nije posjetio Italiju, ali valjda to čuva kao šećer za kraj i krunu svoje karijere posvećene tom ukusnom komadu tijesta!

Hungry in Hungary #Budapest #pizza

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

Pizza and a perfect view #newyork #brooklyn #manhatton #nyc #frontpierpizza #brooklynbridge

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

Getting stuck right in to summer #pizza #seattle #travel #nikeairmax90 #nike

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

Beer n pizzas good. Beer and pizza on a boat? Head nearly fell off!

A photo posted by Phil (@phil.duncan) on

TAGOVIhrana Instagram pizza putovanje svijet uživanje život

Komentiraj