Lifestyle

Kakav majstor!

Aside Banners

Ovaj tip tvrdi da već dvije godine ne pije nikakvu tekućinu i da je otkrio veliku tajnu života!

Piše , Objavljeno

Ako smo sigurni u išta vezano uz naše tijelo i zdravlje onda je to potreba za kvalitetnom hidratacijom. Peter Filak se s time uopće ne slaže!

pustinjaKažu da nam je za normalno funkcioniranje naših krhkih tjelešaca potrebno popiti barem dvije litre vode dnevno te da je hidratacija jedna od osnovnih pretpostavki zdravog i kvalitetnog života. Na kraju krajeva, oko 60% našega bića čini upravo ta poprilično jednostavna molekula, ujedno i glavni nositelj mnogih minerala i spojeva poput florida i karbonata, a od svojih najranijih dana učimo koliko je važno uvijek biti napojen. Jedan sasvim neobičan Amer sada tvrdi da je sve to laž i da nam voda i tekućine uopće ne trebaju te da sve potrebne sastojke možemo dobiti iz sirovog voća i povrća. Ima li tu nečega ili je sve običan bullshit?

Peter Filak ima 26 godina, bivši je medicinski brat, zakleti vegan i nije popio niti kap vode ili bilo koje tekućine od 5. svibnja 2012. godine u 17 sati (zapravo je još nekoliko puta podlegao kušnji i odao se čarima kakvog soka ili čokoladnog mlijeka, ali to su bile uistinu rijetke iznimke na početku njegova puta). Peter tako dnevno unosi između 800 i 1000 kalorija, a prehrana mu se uglavnom sastoji od sirovog voća i povrća, poput jabuka, banana, mrkve i sličnog, a istu dijetu forsira i za svog psića Sachija. Naravno, internet i Youtube su mu pružili savršenu platformu da svoje ideje isfura širokim masama, “spasi” sve one koji su dovoljno otvoreni da vjeruju njegovim glupostima i pritom zaradi neku lovicu. Bez vode se može, ali bez para… ufff!

Peter Filak – manifest:

Filak tvrdi da nikoga neće tjerati i nagovarati da radi nešto što ne želi, ali vjeruje kako nudi kvalitetnu alternativu ustaljenim obrascima ponašanja i “lažima” kojima nas doktori i znanstvenici bombardiraju doslovno od početka čovječanstva. Navodno se cijeli svoj život bavi ovom tematikom te je pročitao hrpu knjiga (26-godišnjak koji je pročitao hrpu knjiga i misli da je najpametniji na svijetu… hmh, čini se totalno OK!) vezanih uz prehranu te sada smatra da je napokon skužio koja je tajna i kako popraviti svoj život do te mjere da čovjek bez problema doživi barem 150 godina. Pogledajte samo kako jede ananas, pa to je odmah jasno da ovaj mladić ZNA sve odgovore!

How to Eat a Pineapple – instrukcijski video:

Osim što snima nebulozne video klipove, Filak je do sada izdao čak pet knjiga (samoizdavaštvo na Amazonu), uređuje svoju stranicu More Apples a Day te je vrlo čest gost Chaturbatea, stranice koja ohrabruje masturbaciju dok chatate s nekim (genijalno!). Tvrdi da su ga i vlastiti roditelji u početku smatrali moronom, ali da su se nakon njegovih kvalitetnih argumenata i sami preobratili te postali svjesni velike urote koju je njihov sin otkrio. S druge strane, moramo li uopće govoriti što o tome misle stručnjaci, doktori i nutricionisti?

TAGOVIbizarno čudak dijeta ludo medicina peter filak prehrana voda

Komentiraj