Lifestyle

Petak je!

Aside Banners

Ovaj vikend: Faithless, Igra prijestolja, Homefront…

Iza nas je tjedan u kojemu smo se probudili i vratili. I vi ste se nama vratili. Svi smo vraćeni i sretni. Bacimo oko na najave za vikend.

Piše , Objavljeno

Faithless pred raspadom sviraju u Zagrebu

Faithless 19. ožujka dolaze u Zagreb – to je dobra vijest. Loša vijest je da je to vjerojatno jedan od zadnjih koncerata benda koji je obilježio electro scenu kasnih ’90-tih. Maxi Jazz rekao je da je nakon 15 godina ‘vrijeme da se (ta) knjiga zatvori i vrati u knjižnicu‘. Stoga ne propustite njihov zagrebački koncert ove subote.

Homefront

Godina je 2027. i američko je tlo već deset godina pod okupacijom sjevernokorejskih snaga. Sada je Amerima pun kufer kosookih i spremaju im kufere za put doma, naravno, ako im u tome pomognete u novom FPS-u Homefront koji danas izlazi u Europi, a već ga možete nabaviti na Steamu.

Invazija svijeta:Bitka Los Angeles

Ovaj vikend možete započeti odlaskom u kino gdje igra Invazija svijeta:Bitka Los Angeles, Sci-Fi akcić koji će vas zabaviti bez previše filozofiranja. Odličan uvod u vikend.

Game of Trones

Večeras na HBO-u kreće Game of Thrones (Igra prijestolja) fantasy serija snimljena prema književnom serijalu ‘Pjesma leda i vatre’ Georgea R. R. Martina. Nešto i za one koji će ovaj vikend grijati kauč.

Kako je okvarbud dobro primjetio u komentaru, na Idesh! premijeru Igre prijestolja pomaknuli smo za mjesec dana… unaprijed. Sori svima, petak nas je udario u glavu.

Spartak:Bogovi arene

Ipak imamo jednu televizijsku premijeru za večeras. Na HBO-u će večeras biti emitirana prva epizoda prequela serije ‘Spartak:Krvi i pijesak‘ u kojoj smo uživali tijekom prošle godine, i čiju sljedeću sezonu očekujemo s nestrpljenjem. U ‘Spartak:Bogovi arene’ pratimo Gannicusa, prvog gladijatora koji postaje prvak kuće Bacijatove.

TAGOVIFaithless film Homefront igre Invazija svijeta: Bitka Los Angeles izlasci koncert vikend

Komentiraj