Lifestyle

Ostavlja bez daha

Aside Banners

Ovako izgleda brutalno luksuzni privatni Jumbo-Jet vrijedan 3,5 milijarde kuna

Piše , Objavljeno

Postoje ljudi koji su prljavo bogati i koji si mogu priuštiti nekakav manji privatni zrakoplov, a postoje i oni kojima takva kantica nije dovoljna… pa uzmu Boeing 747!

boeing 2Kažu kako novac ne može kupiti sreću, ali prilično smo sigurni kako 3,5 milijarde kuna za luksuzni Jumbo-Jet svakome izmami barem smiješak na lice. Na toliko se naime procjenjuje kupnja i uređenje Boeinga 747 koji je tako bez imalo sumnje postao najskuplji privatni zrakoplov na svijetu, a vjerujemo kako niti u drugim kategorijama ne postoji nešto što košta više. Eventualno neki Air Force One, ali samo zahvaljujući tehnologiji. S druge strane, ova skupocjena igračka ima restoran, blagovaonicu, dvije spavaće sobe, ured i nekoliko privatnih odaja, a zahvaljujući dobrim ljudima iz Greenpoint Technologiesa sve je uređeno po najmodernijim tehnološkim i dizajnerskim standardima.

boeing 6 boeing 5 boeing 4 boeing 3

Vlasnik ove luksuzne leteće viletine očekivano se drži podalje od oka javnosti, a ne zna si niti za koga je točno ovaj zrakoplov namijenjen. Ne vidimo zašto bi netko trošio milijune dolara za njegov najam osim ako se ne radi o nekakvim multimilijarderskim kupnjama i spajanjima tvrtki ili tajnim sastancima na kojima se dogovaraju planovi o osvajanju svijeta… uglavnom, sigurno se ne raspravlja o tome koji su ljepši glasnici proljeća, jaglaci ili visibabe. Ah, ništa, nama preostaje samo da se tješimo kako oni koji si ovo mogu priuštiti sigurno nisu sretni i iste bi se sekunde mijenjali s nama!

TAGOVIavion boeing 747 bogataši ekstravagantno jumbo-jet luksuz milijarder zrakoplov

Komentiraj