Lifestyle

Nije lako fotkati gole ljepotice

Aside Banners

Ove fotke u potpunosti dočaravaju koliko je snimanje za Playboy neugodno za sve uključene

Piše , Objavljeno

Fotkanje za Playboy je jednako kao i svako drugo: namještanje rasvjete, biranje poza i kuteva snimanja. Ipak, postoji jedna bitna razlika, a ta je da su modeli potpuno goli!

Patrick_van_dam_15

Kada kupite Playboy (da, ziher… bolje reći, kada prolistate Playboy dok čekate red kod frizera) i pogled vam nehotično skrene s genijalnih tekstova na ‘proste’ fotografije golih ljepotica, za koje niti dan danas ne shvaćate što rade u jednom ozbiljnom časopisu za muškarce, primijetiti ćete da su te djevojke u svakom pogledu gotovo savršene. Bilo da se radi o prirodnoj ljepoti (i veličini oblina), kvalitetno postavljenoj rasvjeti ili ponekad pretjeranoj uporabi Photoshopa, odmah poželite jednu takvu za po doma!

Ipak, ono što ne vidimo je mukotrpan posao iza svake od tih fotki, koji se sastoji od nekoliko sati pripreme i samog fotografiranja. No to nije najgora stvar. Najgore je što cijelo vrijeme radite s potpuno golom ženskom, koja u stvarnom svijetu tjera krv većine muškaraca u sasvim krivu glavu. Naravno, svi su na snimanju potpuni profesionalci, ali namještati polugolu ljepoticu kao nekakvu plastičnu lutku i nakon toga joj zabijati fotoaparat među noge sigurno nije sasvim ugodno, kako za ekipu iza kamere, tako i za modele.

Upravo je zato jedan od cjenjenijih Playboy fotografa, Patrick Van Dam, izdao monografiju naslovljenu Playboy Behind The Scenes, u kojoj je predstavio neke od svojih omiljenih fotki sa snimanja za poznati časopis. Našlo se tu stvarno svačega, a niti sam Hugh Hefner nije mogao ne pohvaliti duh suptilne erotike kojem njegov časopis teži. Pa eto, napasite oči, ali prije svega, budite UPOZORENI da se radi o materijalu neprikladnom za maloljetnike.

Patrick_van_dam_13 Patrick_van_dam_12 Patrick_van_dam_11 Patrick_van_dam_10 Patrick_van_dam_9 Patrick_van_dam_2 Patrick_van_dam_3 Patrick_van_dam_5 Patrick_van_dam_7 Patrick_van_dam_8

TAGOVIfotke fotografija ljepotice nude playboy toples

Komentiraj